Strudel Malinowy
Ten wegetariański przepis serwuje 8 i kosztuje 95 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 310 kalorii, 4G białka, oraz 15g tłuszczu. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 50 minut. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz ciasto filo, masło, ekstrakt z wanillanu i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 14%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Strudel malinowy i z białej czekolady, Strudel jabłkowy (apfel Strudel), oraz Strudel Szynkowy dla podobnych przepisów.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 425 stopni F. zmiksuj tofu w robocie kuchennym, aż będzie gładkie.
Dodaj cukier cukierniczy, serek śmietankowy, mąkę i wanilię oraz puree do połączenia.
Ułóż arkusze filo na płaskiej powierzchni i przykryj lekko wilgotnym ręcznikiem kuchennym.
Wytnij kawałek pergaminu nieco dłużej niż filo.
Połóż 1 arkusz filo na pergaminie długim bokiem do siebie (pozostałą filo zakryj).
Posmaruj 1 łyżką masła i posyp 1 łyżką okruchów krakersów graham. Na wierzchu kolejny arkusz filo, a następnie więcej masła i okruchów. Powtórz z pozostałymi arkuszami filo, posypując je masłem i okruchami. Pozostałe masło i okruchy zarezerwuj na polewę.
Nałóż mieszankę tofu na całej długości filo, pozostawiając 1-calową obwódkę na najbliższej długiej krawędzi i 2-calową obwódkę na krótkich końcach.
Posyp maliny mieszanką tofu. Zaczynając od długiej krawędzi, użyj pergaminu, aby mocno przetoczyć filo nad nadzieniem, aby zrobić kłodę; obróć szwem w dół na pergaminie.
Posmaruj pozostałym masłem i posyp pozostałymi okruchami.
Przenieś pergamin i strudel na blachę do pieczenia.
Piec na złoty kolor, około 18 minut, obracając blachę do pieczenia w połowie. Wsuń strudel na deskę do krojenia i ostudź całkowicie, około 1 godziny. Pył z cukrem cukierniczym.