Strudel Jabłkowy
Strudel jabłkowy może być dobrym przepisem na rozszerzenie pudełka z przepisem na deser. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny i wegetariański przepis ma 77 kalorii, 1G białka, oraz 1g tłuszczu na porcję. Na 35 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz zmielony cynamon, mąkę, jabłka granny smith i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 13%, co jest raczej złe. Spróbuj Strudel jabłkowy (apfel Strudel), Strudel Jabłkowy, oraz Strudel Jabłkowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać piekarnik do 191°. ubić jajko i wodę w małej misce widelcem. W średniej misce wymieszaj granulowany cukier, mąkę i cynamon.
Dodać jabłka i rodzynki i wrzucić do herbu.
Posypać dodatkową mąkę na powierzchni roboczej. Rozłóż arkusz ciasta na powierzchni roboczej.
Rozwałkuj arkusz ciasta na prostokąt o wymiarach 16 x 12 cali. Z krótką stroną skierowaną do ciebie, łyżka mieszaniny jabłek na dolnej połowie arkusza ciasta w granicach 1 cala od krawędzi.
Zwijaj się jak galaretka.
Umieść stronę szwu w dół na blasze do pieczenia. Włóż końce pod, aby uszczelnić.
Ciasto posmarować mieszanką jajeczną.
Na wierzch ciasta pokroić kilka plastrów.
Piec przez 35 minut lub aż ciasto będzie złociste.
Niech ciasto ostygnie na blasze do pieczenia na stojaku z drutu przez 20 minut.
W razie potrzeby posypać cukrem cukierniczym.