Strona Główna-Filety Z Łososia Wędzonego

Strona Główna-Filety Z Łososia Wędzonego
Strona główna-filety z łososia wędzone mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 6. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny i pescatariański przepis ma 698 kalorii, 31g białka, oraz 21 g tłuszczu na porcję. Na $3.7 za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Epicurious ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz brązowy cukier, zrębki dymne z drewna olchowego, wodę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 52%. Podobne przepisy to Filety Z Łososia, Filety Z Łososia Canadiana, oraz Gotowane Filety Z Łososia.

Instrukcje

1
Wymieszać pierwsze 4 składniki w dużej misce, aż oba cukry rozpuścić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Dodać łososia, skórkę do góry, do solanki, naciskając, aby zanurzyć. Przykryć i przechowywać w lodówce na noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
łosośłosoś
SolankaSolanka
3
Usunąć łososia z solanki; wyrzucić solankę. Łososia opłucz pod zimną wodą.
Składniki, których będziesz potrzebować
łosośłosoś
SolankaSolanka
WodaWoda
4
Ułóż łososia, skórą w dół, na stojaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
łosośłosoś
5
Odstawić, aż góra będzie sucha w dotyku (nie klepać na sucho), około 1 godziny.
6
Przygotować grilla (średnio-na małym ogniu). Używając 2 warstw folii, wykonaj prostokąt folii 12 x 10 cali z 1-calowymi bokami.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
7
Umieścić 3 szklanki wiórów dymnych na folii prostokąta. Ustawić na węglu 5 minut przed grillowaniem łososia. Umieść stojak na grilla co najmniej 6 cali nad brykietem. Umieść otwory wentylacyjne na grillu tak, aby wióry paliły się i Brykiety, ale nie paliły się.
Składniki, których będziesz potrzebować
łosośłosoś
FrytkiFrytki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
8
Używając 3 warstw folii, wykonaj kolejny prostokąt folii 12 x 10 cali z 1-calowymi bokami. Używając szpikulca, przebić 6 otworów równomiernie na dnie prostokąta. Ułóż łososia, skórkę w dół, na prostokącie.
Składniki, których będziesz potrzebować
łosośłosoś
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SzaszłykiSzaszłyki
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
9
Łososia umieścić na folii na grillu. Przykryć; gotować, aż łosoś będzie twardy w dotyku i szkliwić formy nad łososiem, dodając więcej wiórów dymnych do grilla, jeśli to konieczne, 30 minut do 1 godziny, w zależności od ciepła z grilla.
Składniki, których będziesz potrzebować
łosośłosoś
FrytkiFrytki
GlazuraGlazura
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
10
Usuń łososia z folii, pozostawiając skórę na folii.
Składniki, których będziesz potrzebować
łosośłosoś
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
11
Łososia przełożyć na półmisek; podawać na ciepło lub w temperaturze pokojowej. (Można dokonać 1 dzień wcześniej. Cover; chill. Doprowadzić do temperatury pokojowej przed podaniem.)
Składniki, których będziesz potrzebować
łosośłosoś

Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Łosoś świetnie komponuje się z Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy wziąć pod uwagę przyprawy i sosy. Chardonnay jest świetnym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, a sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka czerwień o niskiej zawartości taniny, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. Od A do z Chardonnay z 4.2 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 15 dolarów za butelkę.
Od A do Z Chardonnay
Od A do Z Chardonnay
The 2010 od A do z Chardonnay otwiera się aromatami białych kwiatów, mandarynki, limonki, pigwy, mokrego kamienia i minerałów, które rozwijają się dalej w gałkę muszkatołową, miód, zielone jabłko z nutami imbiru. Atak minerałów jest jasny, przepyszny i intensywny. Niuansowy środek podniebienia niesie ze sobą smaki, które odzwierciedlają i wzmacniają aromaty. Wykończenie jest długie, czyste, chrupiące i soczyste ze smakami wiciokrzewu, cytrusów i mokrego kamienia. To wino jest przykładem klasycznego Oregon steely Chardonnay. Rok 2010 był wyjątkowym rocznikiem białych win w Oregonie i to wyrafinowane wino terroir driven nie jest wyjątkiem; jasne, pikantne i intensywne będzie dostarczać w ciągu najbliższych 5 lat.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia13
Magazyn