Stroganow Wołowy Ze Szparagami

Stroganow wołowy ze szparagami może być tylko daniem głównym, którego szukasz. Ten przepis służy 5. Jedna porcja tego dania zawiera około 30g białka, 35g tłuszczu i w sumie 576 kalorii. Za 3,76 zł za porcję, ten przepis okładki 26% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Niewiele osób naprawdę lubiło to Wschodnioeuropejskie danie. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka serka śmietankowego, soli, mielonej musztardy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby wykorzystać mleko, możesz podążać za tym daniem głównym z Milky Way Brownie Bites jako deser. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 1 godzina i 15 minut. Przynosi ci smak domu. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 57%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Beef Stroganoff-pierwotnie stworzony dla rosyjskiej rodziny Stroganowów przez francuskiego szefa kuchni, ten ulubieniec rodziny w moim domu, Easy Beef Stroganoff-Wersja Z Mieloną Wołowiną, oraz Kurczak Szparagi Stroganow dla podobnych przepisów.
Instrukcje
Na dużej patelni gotuj wołowinę i cebulę na średnim ogniu na maśle, aż mięso przestanie być różowe; odcedzić.
Dodaj grzyby, sól, pieprz i musztardę. Zmniejsz ogień; przykryj i gotuj na wolnym ogniu przez 1 godzinę lub do miękkości mięsa.
Dodaj serek śmietankowy i mleko; gotuj i mieszaj, aż serek się rozpuści.
Na innej patelni zagotuj 1 szklankę wody.
Dodaj szparagi; przykryj i gotuj przez 3 minuty.
Odcedź i natychmiast umieść szparagi w lodowatej wodzie.
Na półmisku ułóż szparagi na makaronie; na wierzch z mieszanką wołową.