Stroganow Wołowy
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu wschodnioeuropejskich przepisów, więc wypróbuj Stroganow wołowy. To danie główne ma 681 kalorii, 51g białka, oraz 36g tłuszczu na porcję. Ten przepis serwuje 4 i kosztuje 2,94 USD za porcję. Udaj się do sklepu i podnieś makaron jajeczny, krem z zupy grzybowej, cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać mąkę, możesz podążać za tym daniem głównym z Tarta jabłkowa z sosem karmelowym jako deser. 377 osób zrobiło ten przepis i zrobiłoby go ponownie. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 88%. Ten wynik jest znakomity. Podobne przepisy obejmują Beef Stroganoff-pierwotnie stworzony dla rosyjskiej rodziny Stroganowów przez francuskiego szefa kuchni, ten ulubieniec rodziny w moim domu, Easy Beef Stroganoff-Wersja Z Mieloną Wołowiną, oraz Stroganow Wołowy.
Instrukcje
Posyp paski steku przyprawą domową, aby je przykryć światłem, a następnie odkurzyć flour.In duża patelnia, szybko zrumienić je z obu stron w oliwie z oliwek i maśle.
Dodaj plastry cebuli i pieczarki do kapania patelni.
Smaż przez kilka minut, aż cebula będzie miękka.
Włóż stek z powrotem na patelnię z cebulą i grzybami.
Dodaj zupę grzybową i bulion wołowy. Gotuj na małym ogniu przez około 30 minut pod przykryciem. Dostosuj przyprawy do smaku, w razie potrzeby dodając sól i pieprz. Dodaj śmietanę przez ostatnie kilka minut, tuż przed podaniem.
Podawać na ugotowanym makaronie.
Wymieszaj składniki i przechowuj w hermetycznym pojemniku do 6 miesięcy.