Strawberry-Rabarbar Slush
Slush truskawkowo-rabarbarowy może być tylko deserem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 224 kalorie, 2G białka, oraz 1g tłuszczu. Ten przepis służy 16 i kosztuje $2.51 za porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 8 godzin i 20 minut. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz wódkę, napój gazowany cytrynowo-limonkowy, rabarbar i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i wegańskie dieta. Jest dostarczany przez BettyCrocker.com. z łyżką wynik 40%, to danie nie jest tak niesamowite. Spróbuj Strawberry-Rabarbar Slush, Mrożony Rabarbar, oraz Rabarbar Slush Punch dla podobnych receptur.
Instrukcje
Podgrzać rabarbar i cukier do wrzenia w rondlu 3-quart na średnim ogniu, mieszając od czasu do czasu. Gotować od 8 do 10 minut, mieszając od czasu do czasu, aż rabarbar będzie bardzo miękki. Wymieszać z truskawkami.
Połowę mieszanki truskawek łyżka do blendera. Przykryć i zmiksować na dużej prędkości, aż będzie gładka.
Wlać do dużego niemetalowego pojemnika. Przykryć i wymieszać pozostałą mieszaninę truskawkową; dodać do pojemnika. Wymieszaj wódkę i puszkę 12 uncji napoju gazowanego. Zamrozić co najmniej 8 godzin, aż zamarznie i będzie sypki.
Dla każdej porcji, wymieszać razem 1/2 szklanki mrożonej mieszaniny i 1/2 szklanki schłodzonego napoju gazowanego w wysokiej szklance, aż sypki.
Dekoruj plasterkami truskawek.