Stovetop Zielona Fasola

Stovetop Zielona Fasola
Stovetop Green Beans może być dobrym przepisem na rozszerzenie Pudełka na przepisy na przystawki. Ten przepis służy 8. Na 1,34 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 13g białka, 17g tłuszczu, oraz w sumie 279 kalorii. Ten przepis od Allrecipes ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz mieszankę sera, sól, bułkę tartą i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 42%. Podobne przepisy to Stovetop czerwona fasola i ryż, Tuscan Stovetop Baked Beans, oraz fasola szparagowa z fermentowaną czarną fasolą ~ aka brudna fasola szparagowa.

Instrukcje

1
Boczek gotować na dużej patelni na średnim ogniu, aż niektóre z tłuszczu renderuje na patelni, o 5 protokół. Wymieszać cebulę i czosnek do boczku i kontynuować gotowanie, aż boczek jest chrupiące i cebula jest przezroczysta, o 5 minut więcej.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
2
Wymieszać fasolkę szparagową, wodę, ocet, sól i pieprz do boczku; gotować na wolnym ogniu, aż ciecz zostanie w większości odparowana, 10 do 12 minut. Wierzch z bułką tartą i serem; delikatnie wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane
Gotowa Fasolka Szparagowa, Dostępna W Dziale Warzywnym, Przekrojona Na Pół Pod KątemGotowa Fasolka Szparagowa, Dostępna W Dziale Warzywnym, Przekrojona Na Pół Pod Kątem
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
TrudnośćŚredni
Gotowe W35 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia8
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn