Stovetop Zielona Fasola
Stovetop Green Beans może być dobrym przepisem na rozszerzenie Pudełka na przepisy na przystawki. Ten przepis służy 8. Na 1,34 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 13g białka, 17g tłuszczu, oraz w sumie 279 kalorii. Ten przepis od Allrecipes ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz mieszankę sera, sól, bułkę tartą i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 42%. Podobne przepisy to Stovetop czerwona fasola i ryż, Tuscan Stovetop Baked Beans, oraz fasola szparagowa z fermentowaną czarną fasolą ~ aka brudna fasola szparagowa.
Instrukcje
Boczek gotować na dużej patelni na średnim ogniu, aż niektóre z tłuszczu renderuje na patelni, o 5 protokół. Wymieszać cebulę i czosnek do boczku i kontynuować gotowanie, aż boczek jest chrupiące i cebula jest przezroczysta, o 5 minut więcej.
Wymieszać fasolkę szparagową, wodę, ocet, sól i pieprz do boczku; gotować na wolnym ogniu, aż ciecz zostanie w większości odparowana, 10 do 12 minut. Wierzch z bułką tartą i serem; delikatnie wymieszać.