Stovetop Mac and Cheese
Stovetop Mac and Cheese może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 397 kalorii, 18g białka, oraz 17g tłuszczu na porcję. Na 65 centów za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz chleb, mąkę, makaron łokciowy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 38%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Wegański makaron z serem, Najlepszy wegański ser Mac n' , oraz Three Cheese Mac-domowy makaron z serem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Makaron ugotować zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu, pomijając sól i tłuszcz.
Mleko i Mąkę połączyć w średnim rondlu, mieszając trzepaczką. Gotować na średnim ogniu 2 minuty lub do zgęstnienia, stale mieszając trzepaczką.
Dodaj ser, sól i pieprz, mieszając trzepaczką, aż będzie gładka.
Dodać makaron; wrzucić do herbu.
Umieść chleb w robocie kuchennym i pulsuj 10 razy lub aż okruchy odmierzą 1 1/4 szklanki.
Podgrzać dużą patelnię nonstick na średnim ogniu.
Dodaj bułkę tartą, i gotować 5 minut lub aż lekko rumiane, mieszając od czasu do czasu. Wymieszać z roztopionym masłem; gotować 2 minuty, od czasu do czasu mieszając.
Posypać mieszaniną bułki tartej na mieszaninie makaronu.