Stovetop Crab Innards

Stovetop Crab Innards
Stovetop Crab Innards to bezglutenowe, bezmleczne, przyjazne dla fodmap i pescatariańskie danie główne. Na 87 centów za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 90 kalorii, 14g białka, oraz 1g tłuszczu. Ten przepis służy 2. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. 2 osoby były zadowolone, że spróbowały tego przepisu. Przynosi wam poważne jedzenie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 75%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Chili Crab (Krab w sosie kwaśnym i pikantnym) przepis, Ranguny krabowe (Chrupki krabowe) z sosem słodko-kwaśnym, oraz Krab Pikantny (Krab pieczony z bułką tartą i serem).

Instrukcje

1
Zdejmij skorupę z kraba: włóż nóż do szczeliny na spodniej stronie (brzusznej) kraba w pobliżu segmentu brzusznego. Skręć mocno, aby oddzielić skorupę od ciała kraba, dbając o zachowanie wnętrzności wewnątrz skorupy kraba.
Składniki, których będziesz potrzebować
KrabKrab
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Owocowa W Paski PomarańczoweGuma Owocowa W Paski Pomarańczowe
2
Umieść skorupę bezpośrednio nad palnikiem kuchennym i włącz niskie ogrzewanie.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Puszki (14 Uncji) Fasoli Cannelloni, Odsączonej2 Puszki (14 Uncji) Fasoli Cannelloni, Odsączonej
3
Dodaj sake do shell.
Składniki, których będziesz potrzebować
Japoński Sos SezamowyJapoński Sos Sezamowy
4
Gotować, aż wnętrzności właśnie gotowane przez i są nadal miękkie, o 2 do 3 protokół. Płyny wewnątrz powłoki zaczną energicznie pęcherzykować po 30 do 40 sekundach.
5
Za pomocą rękawic kuchennych zdejmij skorupę z ognia i umieść na talerzu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cienko Pokrojone Carne Asada (stek Wołowy)Cienko Pokrojone Carne Asada (stek Wołowy)
6
Podawać z ryżem lub stosować jako tosty.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
W Razie Potrzeby Do Smarowania TostówW Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
Sól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I PieprzSól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I Pieprz

Polecane wino: Chardonnay, Muscadet, Riesling

Chardonnay, Muscadet i Riesling są doskonałym wyborem dla skorupiaków. Maślany chardonnay jest świetny do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet jest klasycznym wyborem dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półwytrawny riesling może zrównoważyć ciepło. Możesz spróbować Antica Chardonnay (Mountain Select). Recenzenci bardzo lubią to z 4.5 z 5 gwiazdek i cena około 29 dolarów za butelkę.
Antica Chardonnay (Mountain Select)
Antica Chardonnay (Mountain Select)
Chardonnay 2017 jest żywy i bogaty w kuszące aromaty, które prowadzą do mocnego rdzenia smaków gruszki, jabłka i moreli w cieniu lekko przyprawionego dębu. Na podniebieniu wino oferuje warstwę po warstwie utrzymujących się smaków. Wino podkreśla czystość odmianową elegancją i świeżością na podniebieniu.Chardonnay zebrano od 4 do 31-letnich win z wybranych części dziewięciu bloków winnic, które są sadzone na wysokości 1,413-1,494 stóp. Tegoroczna selekcja składała się z 10 klonów Chardonnay—dziewięciu burgundzkich i uznanej selekcji Heritage Weimer—które razem tworzą złożoność aromatów i smaków, których szukamy dla naszej górskiej selekcji Chardonnay.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W10 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia30
Magazyn