Stovetop Crab Innards
Stovetop Crab Innards to bezglutenowe, bezmleczne, przyjazne dla fodmap i pescatariańskie danie główne. Na 87 centów za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 90 kalorii, 14g białka, oraz 1g tłuszczu. Ten przepis służy 2. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. 2 osoby były zadowolone, że spróbowały tego przepisu. Przynosi wam poważne jedzenie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 75%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Chili Crab (Krab w sosie kwaśnym i pikantnym) przepis, Ranguny krabowe (Chrupki krabowe) z sosem słodko-kwaśnym, oraz Krab Pikantny (Krab pieczony z bułką tartą i serem).
Instrukcje
Zdejmij skorupę z kraba: włóż nóż do szczeliny na spodniej stronie (brzusznej) kraba w pobliżu segmentu brzusznego. Skręć mocno, aby oddzielić skorupę od ciała kraba, dbając o zachowanie wnętrzności wewnątrz skorupy kraba.
Umieść skorupę bezpośrednio nad palnikiem kuchennym i włącz niskie ogrzewanie.
Gotować, aż wnętrzności właśnie gotowane przez i są nadal miękkie, o 2 do 3 protokół. Płyny wewnątrz powłoki zaczną energicznie pęcherzykować po 30 do 40 sekundach.
Za pomocą rękawic kuchennych zdejmij skorupę z ognia i umieść na talerzu.
Podawać z ryżem lub stosować jako tosty.
Polecane wino: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Chardonnay, Muscadet i Riesling są doskonałym wyborem dla skorupiaków. Maślany chardonnay jest świetny do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet jest klasycznym wyborem dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półwytrawny riesling może zrównoważyć ciepło. Możesz spróbować Antica Chardonnay (Mountain Select). Recenzenci bardzo lubią to z 4.5 z 5 gwiazdek i cena około 29 dolarów za butelkę.
![Antica Chardonnay (Mountain Select)]()
Antica Chardonnay (Mountain Select)
Chardonnay 2017 jest żywy i bogaty w kuszące aromaty, które prowadzą do mocnego rdzenia smaków gruszki, jabłka i moreli w cieniu lekko przyprawionego dębu. Na podniebieniu wino oferuje warstwę po warstwie utrzymujących się smaków. Wino podkreśla czystość odmianową elegancją i świeżością na podniebieniu.Chardonnay zebrano od 4 do 31-letnich win z wybranych części dziewięciu bloków winnic, które są sadzone na wysokości 1,413-1,494 stóp. Tegoroczna selekcja składała się z 10 klonów Chardonnay—dziewięciu burgundzkich i uznanej selekcji Heritage Weimer—które razem tworzą złożoność aromatów i smaków, których szukamy dla naszej górskiej selekcji Chardonnay.