Stout-Duszone Jagnięce Golonki

Stout-Duszone Jagnięce Golonki
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur dania głównego, więc dać Stout duszone jagnięce Shanks spróbować. Ten bezmleczny przepis służy 4 i kosztuje $3.49 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 42g białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 329 kalorii. Udaj się do sklepu i odebrać olej roślinny, stout, jagnięce shanks, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby wykorzystać świeży rozmaryn można śledzić to danie główne z Jogurt waniliowy z kompot Winogronowo-jagodowy z miodem i świeżym rozmarynem: łatwe śniadanie lub deser jako deser. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. 93 osób uznało ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 97%. Ten wynik jest spektakularny. Podobne przepisy to Stout-duszone jagnięce golonki, Stout-Duszona Jagnięcina, oraz Duszone Golonki Jagnięce.

Instrukcje

1
Rozgrzać olej w holenderskim piekarniku lub dużym, szerokim garnku na średnim ogniu, aż olej zacznie dymić. Brąz jagnięce trzciny w gorącym oleju ze wszystkich stron, aż dobrze rumiane, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Trzcina JagnięcaTrzcina Jagnięca
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piec HolenderskiPiec Holenderski
2
Usunąć jagnięce golenie i odstawić na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
Trzcina JagnięcaTrzcina Jagnięca
3
Wlać nadmiar tłuszczu z holenderskiego piekarnika, zmniejszyć ogień do średniej, i mieszać w cebuli i czosnku. Gotować i mieszać, aż cebula zmiękną i okazało półprzezroczyste, o 5 protokół. Wymieszać w marchew, seler, i koncentrat pomidorowy; kontynuować gotowanie 5 minut więcej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasta PomidorowaPasta Pomidorowa
MarchewMarchew
SelerSeler
CzosnekCzosnek
CebulaCebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piec HolenderskiPiec Holenderski
4
Włóż jagnięce golonki do holenderskiego pieca i wlej mocne piwo i bulion wołowy. Doprowadzić do duszenia na dużym ogniu. Podczas oczekiwania na piwo na wolnym ogniu, użyj sznurka kuchennego, aby związać gałązki tymianku, gałązki pietruszki i liść laurowy w bezpieczną wiązkę; Dodaj do jagnięcych trzcin.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeży Tymianekświeży Tymianek
Trzcina JagnięcaTrzcina Jagnięca
Bulion WołowyBulion Wołowy
StoutStout
Liście LauroweLiście Laurowe
Pietruszka-naćPietruszka-nać
PiwoPiwo
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sznurek KuchennySznurek Kuchenny
Piec HolenderskiPiec Holenderski
5
Gdy trzciny jagnięce zaczynają się gotować, zmniejszyć ogień do średnio-niskie, przykryć, i gotować na wolnym ogniu, aż jagnięcina jest bardzo delikatny i prawie spada z kości, 2 do 3 godzin. Mieszaj jagnięcinę od czasu do czasu, gdy gotuje, i w razie potrzeby dodaj wodę, aby płyn do gotowania nie stał się zbyt gęsty. Chcesz, aby płyn do gotowania zmniejszyła się do przyjemnego sosu do czasu golonki jagnięce są gotowe. Wymieszać z gałązką rozmarynu, sól i pieprz do smaku w ciągu ostatnich 10 minut gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
JagnięcinaJagnięcina
RozmarynRozmaryn
KościKości
WodaWoda
6
Przed podaniem wyjąć gałązkę rozmarynu i wiązkę ziół.
Składniki, których będziesz potrzebować
RozmarynRozmaryn
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 50 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia59
Magazyn