Stout Brownies

Stout Brownies
Stout Brownies może być tylko Amerykański przepis, którego szukasz. Ten przepis służy 16 i kosztuje 25 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 2G białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 264 kalorie. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Najlepiej sprawdza się jako deser i odbywa się w ok. 3 godziny. To będzie hit w Twoim Dzień Ojca wydarzenie. Udaj się do sklepu i odbierz oryginalną mieszankę brownie supreme premium, mocne piwo, bitą puszystą lukier i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić już dziś. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 8%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Guinness Stout Brownies II, Guinness Stout Brownies, oraz Czekoladowe Ciasteczka dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 177° (325°F dla ciemnej lub nieprzywierającej patelni). Nasmaruj dno tylko 8-lub 9-calowej kwadratowej patelni ze skracaniem lub sprayem do gotowania. W średniej misce, wymieszać brownie mix, woreczek z syropem czekoladowym, piwo, olej i jajko, aż dobrze wymieszane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Syrop CzekoladowySyrop Czekoladowy
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
Brownie MixBrownie Mix
SkracanieSkracanie
PiwoPiwo
JajkoJajko
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
2
Rozłóż ciasto na patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Piec 8-calowy patelni 38 do 40 minut, 9-calowy patelni 34 do 37 minut, lub aż wykałaczka włożona 2 cale od strony patelni wychodzi prawie czysty. Schłodzić całkowicie w patelni na stojaku chłodzącym, około 1 godziny 30 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
WykałaczkiWykałaczki
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
4
Rozłóż lukier równomiernie na ciastkach. Przechowywać w lodówce około 30 minut lub do firmy.
Składniki, których będziesz potrzebować
LukierLukier
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
5
Pokrój na 4 rzędy po 4 rzędy.
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs
Porcje16
Ocena Zdrowia0
Magazyn