Stosy Lodów Mocha Brownie
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu amerykańskich przepisów, więc spróbuj lodów Mocha Brownie. Na 85 centów za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 12. Jedna porcja zawiera 651 kalorii, 8G białka, oraz 42g tłuszczu. Najlepiej sprawdza się jako deser i odbywa się w ok. 45 minut. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. To będzie hit w Twoim Lato wydarzenie. Udaj się do sklepu i odebrać cukier, czekolada, mąka, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 32%. Spróbuj Ciasto Lodowe Mocha Brownie, Ciasto Lodowe Mocha Brownie, oraz Kanapki Z Lodami Mocha Brownie dla podobnych receptur.
Instrukcje
Masło i mąka 12 filiżanek muffin, każda około 2 1/2 cala szerokości.
W 1-do 2-Quart patelni na średnim ogniu, wymieszać 1/4 szklanki masła i niesłodzonej czekolady często aż do stopienia i gładkie, 5 do 6 protokół.
Wyjąć z ognia i wymieszać z cukrem, zmieloną kawą, wanilią i jajkiem.
Dodać 1/2 szklanki mąki i wymieszać na gładką masę. Łyżka ciasto równo do kubków muffin (około 3 1/2 łyżeczki na filiżankę).
Piec w piekarniku regularnym lub konwekcyjnym 350, aż krawędzie brownie powrócą po lekkim naciśnięciu, 6 do 8 minut. Poluzuj ciasteczka z patelni nożem i wyłóż na stojak.
Ostudzić całkowicie, około 20 minut.
Linia nieumyte kubki muffin z 6-calowych kwadratów folii z tworzywa sztucznego, pozwalając krawędzie rozciągają się powyżej obręczy kubka. Powrót brownies do kubków.
Scoop 1/4 szklanki porcji lodów na każdym brownie. (Jeśli lody są zbyt trudne do zgarnięcia, ciepłe-1 karton na raz, jeśli używasz więcej niż 1-w kuchence mikrofalowej o połowie mocy (50%), aż lekko zmiękną, sprawdzając co 10 sekund.) Z dnem szklanki, naciśnij lody w każdej filiżance w dół, aby utworzyć mocną, równą warstwę. Owiń Patelnie hermetycznie i zamrozić, aż lody będą twarde, co najmniej 3 godziny.
Podnieś stosy brownie w plastiku z kubków muffin; zdjąć folię i wyrzucić.
Umieść stosy nieco od siebie na 12-na 15-calowej blasze do pieczenia i włóż z powrotem do zamrażarki.
Wlać 1 cal wody na dno podwójnego kotła lub do 3-do 4-quart patelni; doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu, a następnie zmniejszyć ogień do gotować.
Połącz chipsy czekoladowe i skrócenie w górnej części podwójnego kotła lub metalowej misce lub patelni, która pasuje idealnie do patelni z wodą; Ustaw na gotującej się wodzie (dno miski nie powinno dotykać wody). Wymieszać mieszaninę od czasu do czasu, aż czekolada będzie miękka, 3 do 5 minut.
Wyjąć z podwójnego kotła i mieszać, aż czekolada stopi się i mieszanina jest gładka. Jeśli jest gorętszy niż 95 do 100, często mieszaj, aż ostygnie do tego zakresu. Zastąp gotującą się wodę w dnie podwójnego kotła lub w innej patelni bardzo gorącą wodą z kranu. Ustaw mieszaninę czekolady na gorącej wodzie (górny pojemnik powinien siedzieć na, lub tuż nad, wodą), a nie na ciepło.
Praca szybko z 2 widelce, niższe 1 brownie stos na raz do czekolady i włączyć do Płaszcz wszystkie strony. Podnieś stos i wróć, płaską stroną w dół, do schłodzonej patelni (nie przesuwaj stosu, gdy dotknie mrożonej patelni, bo czekolada przyklei się do patelni i odklei lody; jeśli tak się stanie, plaster z roztopioną czekoladą). Rezerwa dodatkowa mieszanka czekolady do innych zastosowań. Zamrażać stosy, aż lody są twarde, co najmniej 30 minut.
Dowolne lody ociekają z stosów papierowym ręcznikiem.
Podawać stosy lub owijać pojedynczo hermetycznie i zamrażać do 2 tygodni.
Polecane wino: Cream Sherry, Moscato Dasti, Port
Cream Sherry, Moscato d ' Asti i Port są doskonałym wyborem do lodów. Częstą zasadą parowania wina jest upewnienie się, że wino jest słodsze niż jedzenie. Delikatne desery dobrze komponują się z Moscato d ' Asti, orzechowe desery z kremowym sherry, a karmelowe lub czekoladowe desery dobrze komponują się z Porto. Jedno wino, którego możesz spróbować to NV Solera Cream Sherry. Ma 4,5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 17 dolarów.
NV Solera Cream Sherry
Sherry śmietankowe Solera ma błyszczący bursztynowy i głęboki miedziany odcień. Dzięki aromatom toffi i orzechów pekan słodko solone aromaty orzechów i brązowych przypraw mają złożony karmelowy akcent. Słodki wpis prowadzi do zaokrąglonego, bujnego, umiarkowanie treściwego podniebienia z długim, aromatycznym wykończeniem.