Stopione Czekoladowe Ciasta Espresso

Stopione Czekoladowe Ciasta Espresso
Stopione czekoladowe ciasta Espresso mogą być tylko deserem, którego szukasz. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.43 za porcję. Jedna porcja zawiera 668 kalorii, 8G białka, oraz 44g tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i przyjazne dla fodmap dieta. Jeśli masz słodko-gorzką czekoladę, mielony cynamon, lody waniliowe i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 25%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Ciasto czekoladowo-Espresso z bitą śmietaną, American Cakes-Stopione Ciasta Czekoladowe, oraz Roztopione Ciasta Czekoladowe.

Instrukcje

1
Rozgrzać piekarnik do 232°. dno i boki tłuszczu 6 (6-oz) kubki kremu z masłem; posypać kakao.
Składniki, których będziesz potrzebować
BudyńBudyń
MasłoMasło
Kakao W ProszkuKakao W Proszku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Miejsce na patelni 15x10x1 cala.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
W rondlu 2-quart, roztopić czekoladę i 3/4 szklanki masła na małym ogniu, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzekoladaCzekolada
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
4
Zdjąć z ognia. Wymieszać w proszku espresso, wanilię i cynamon.
Składniki, których będziesz potrzebować
ESPRESSO InstantESPRESSO Instant
CynamonCynamon
WaniliaWanilia
5
W dużej misce, ubić jajka i cukier puder z mikserem elektrycznym na niskiej prędkości, skrobanie miski od czasu do czasu, aż do wymieszania. Stopniowo dodawać mieszaninę czekolady, ubijając na niskiej prędkości, a następnie stopniowo dodawać mieszankę Bisquick, ubijając aż do wymieszania. Podziel ciasto równomiernie między kubki kremu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier PuderCukier Puder
Mieszanka Do PieczeniaMieszanka Do Pieczenia
CzekoladaCzekolada
BudyńBudyń
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
6
Piec 10 do 12 minut lub aż boki są ustawione i centra są nadal miękkie (Topy będą dmuchane i lekko popękane).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
7
Odstawić 3 minuty.
8
Podawać w filiżankach, lub unmold przed podaniem, uruchomić mały nóż lub metalową szpatułkę wzdłuż boków ciast poluzować. Natychmiast umieść żaroodporny talerz do serwowania do góry nogami nad każdą filiżanką; obróć talerz i filiżankę i usuń filiżankę.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SzpatułkaSzpatułka
NóżNóż
9
W razie potrzeby posypać cukrem pudrem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier PuderCukier Puder
10
Podawać na ciepło z lodami.
Składniki, których będziesz potrzebować
LodyLody
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia3
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn