Jeśli chcesz dodać więcej przepisów bezglutenowych, bezmlecznych, paleolitycznych i pierwotnych do swojego pudełka z przepisami, stojak z jagnięciną ze świeżymi ziołami może być przepisem, który powinieneś wypróbować. Ten przepis jest przeznaczony dla 4 osób i kosztuje 6,9 USD za porcję. Jedna porcja zawiera 968 kalorii, 37 g białka i 89 g tłuszczu. Udaj się do sklepu i kup oliwę z oliwek, rozmaryn lub tymianek i kilka innych rzeczy, aby przygotować je dzisiaj. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dostarczane przez Taste of Home. Świetnie sprawdza się jako danie główne. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy, że ten przepis zasługuje na łyżkową ocenę 65%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Stojak z jagnięciny ze świeżymi ziołami i czosnkiem, Stojak z jagnięciny z czosnkiem i ziołami oraz Stojak z jagnięciny z czosnkiem i ziołami.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 375°. W małej misce połącz pierwsze osiem składników.
Umieść jagnięcinę na ruszcie w płytkiej brytfance; natrzeć mieszanką ziół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Biała Fasola, Namoczona I Ugotowana (zachować 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)
Bagietka Z Francuskiego Chleba, Pokrojona W Plasterki I Opiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowa Starta Skórka Z Limonki, Opcjonalnie
3
Piec 30-40 minut lub do momentu, aż mięso osiągnie pożądaną konsystencję (w przypadku średnio wypieczonego termometr powinien wskazywać 145°, średni – 160°, dobrze wysmażony – 170°).