Stir-Fry wołowe ze świeżym i marynowanym imbirem

Stir-Fry wołowe ze świeżym i marynowanym imbirem
Smażenie wołowiny ze świeżym i marynowanym imbirem może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 3,14 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 348 kalorii, 34g białka, oraz 18g tłuszczu każdy. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Mieszanka sherry, stek z polędwicy, sherry i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby wykorzystać skrobię kukurydzianą, możesz podążać za tym daniem głównym z Pudding Czekoladowy Ze Skrobi Kukurydzianej jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 60%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Stir-Fry wołowe ze świeżym i marynowanym imbirem, Smażona wołowina z ananasem i marynowanym imbirem, oraz Wołowina i kapusta Stir Fry dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W dużej misce, whisk sherry z sosem sojowym i skrobi kukurydzianej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skrobia KukurydzianaSkrobia Kukurydziana
Sos SojowySos Sojowy
Marynowana Skórka Arbuza, 1 SłoiczekMarynowana Skórka Arbuza, 1 Słoiczek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Dodaj stek i włączyć płaszcz z marynaty.
Składniki, których będziesz potrzebować
MarynataMarynata
StekStek
3
Odstawić na 15 minut.
4
W małej misce, ubić bulion z kurczaka z sherry, sos ostrygowy, sos hoisin, chile-sos czosnkowy i skrobi kukurydzianej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rosół Z KurczakaRosół Z Kurczaka
Sos HoisinSos Hoisin
Sos OstrygowySos Ostrygowy
Skrobia KukurydzianaSkrobia Kukurydziana
CzosnekCzosnek
Marynowana Skórka Arbuza, 1 SłoiczekMarynowana Skórka Arbuza, 1 Słoiczek
Papryka ChiliPapryka Chili
SOSSOS
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
5
Wyjąć wołowinę z marynaty; wyrzucić marynatę.
Składniki, których będziesz potrzebować
MarynataMarynata
WołowinaWołowina
6
Rozgrzać wok lub duża patelnia, aż bardzo gorąco.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
Opakowania Od 5 Do 8,8 Uncji 90-sekundowy, Pełnoziarnisty Ryż Pełnoziarnisty Gotowy Do Kuchenki Mikrofalowej Lub 4 Szklanki Ugotowanego Brązowego RyżuOpakowania Od 5 Do 8,8 Uncji 90-sekundowy, Pełnoziarnisty Ryż Pełnoziarnisty Gotowy Do Kuchenki Mikrofalowej Lub 4 Szklanki Ugotowanego Brązowego Ryżu
7
Dodać 2 łyżki oleju roślinnego i podgrzać, aż się połysk.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej RoślinnyOlej Roślinny
8
Dodać stek i stir-smażyć na dużym ogniu, aż rumiane i gotowane do średnich, o 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
StekStek
9
Przełożyć stek na talerz.
Składniki, których będziesz potrzebować
StekStek
10
Dodaj pozostałą 1 łyżkę oleju roślinnego do woka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej RoślinnyOlej Roślinny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowania Od 5 Do 8,8 Uncji 90-sekundowy, Pełnoziarnisty Ryż Pełnoziarnisty Gotowy Do Kuchenki Mikrofalowej Lub 4 Szklanki Ugotowanego Brązowego RyżuOpakowania Od 5 Do 8,8 Uncji 90-sekundowy, Pełnoziarnisty Ryż Pełnoziarnisty Gotowy Do Kuchenki Mikrofalowej Lub 4 Szklanki Ugotowanego Brązowego Ryżu
11
Dodaj świeży imbir i szalotki i smażyć na dużym ogniu, aż pachnące, o 30 sekund. Powrót stek do woka i dodać marynowany imbir i sos. Smażyć, aż sos zgęstnieje, około 10 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
Imbir MarynowanyImbir Marynowany
świeży Imbirświeży Imbir
Zielona CebulaZielona Cebula
SOSSOS
StekStek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowania Od 5 Do 8,8 Uncji 90-sekundowy, Pełnoziarnisty Ryż Pełnoziarnisty Gotowy Do Kuchenki Mikrofalowej Lub 4 Szklanki Ugotowanego Brązowego RyżuOpakowania Od 5 Do 8,8 Uncji 90-sekundowy, Pełnoziarnisty Ryż Pełnoziarnisty Gotowy Do Kuchenki Mikrofalowej Lub 4 Szklanki Ugotowanego Brązowego Ryżu
12
Przełożyć stek do misek i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
StekStek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
TrudnośćTwardy
Gotowe W35 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia20
Magazyn