Stir Fry Chicken Lo-Mein
Stir Fry Chicken Lo-Mein wymaga z grubsza 30 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera około 34g białka, 15g tłuszczu i w sumie 412 kalorii. Ten przepis serwuje 4 i kosztuje 1,63 USD za porcję. 6 osób uznało ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Mieszanka makaronu z anielskimi włosami, sosu hoisin, skrobi kukurydzianej i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bez nabiału dieta. Sprawdza się jako niedrogie danie główne. Przynosi ci smak domu. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 85%. Ten wynik jest znakomity. Spróbuj Smażyć Warzywa Lo Mein, Krewetki Lo Mein Stir Fry, oraz Indyk Lo Mein Stir Fry dla podobnych przepisów.
Instrukcje
Gotuj makaron zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu. W międzyczasie w małej misce wymieszaj skrobię kukurydzianą, sos sojowy, ocet, sos hoisin, imbir i czosnek; odstawić.
Na dużej patelni lub woku smaż kurczaka w 1 łyżce oleju przez 5-8 minut lub do momentu, gdy przestanie być różowy.
Odcedź makaron i odstaw na bok.
Smażyć brokuły i marchewki na pozostałym oleju przez 5-6 minut lub do uzyskania chrupiącej miękkości. Wymieszaj mieszankę skrobi kukurydzianej i dodaj na patelnię. Doprowadzić do wrzenia; gotować i mieszać przez 2 minuty lub do zgęstnienia. Dodaj kurczaka i makaron; podgrzej.
Posyp orzeszkami ziemnymi.