Stelaż z jagnięciną z pistacjową Tapenadą
Pieczony Stojak jagnięciny z pistacjową Tapenadą może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis służy 3 i kosztuje $7.95 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 41g białka, 112g tłuszczu, oraz w sumie 1204 kalorii. Ten przepis od Foodnetwork ma 2 fanów. Mieszanka jagnięciny, oliwek cerignolan, liści oregano i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby wykorzystać pistacje można śledzić to danie główne z Jeżyna Chmurka ciasto z pistacjami jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 57 minut. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 60%. Podobne przepisy to Stelaż z jagnięciną z pistacjową Tapenadą, Regał z jagnięciną wędzony pistacjowy, oraz Pistacjowo-inkrustowany Stojak jagnięcy.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
W robocie kuchennym, połączyć pistacje, oliwki, kapary, czosnek i zioła i puree. Podczas pracy maszyny powoli skropić oliwą z oliwek, aż mieszanina stanie się pastą.
Dodać skórkę i pulsować jeszcze 1 raz, w razie potrzeby skropić więcej oleju. Rezerwować do momentu użycia.
Niech rzeźnik usunie 2. i 7. żebra z 8 rib rack, aby uczynić go 6 rib rack. Stworzy to 6 nawet kotlety, które są grubsze niż normalny kotlet jagnięcy.
Pokroić na 6 parzystych kotletów i obficie doprawić solą i odstawić na 10 do 15 minut przed gotowaniem.
Rozgrzej piekarnik do 425 stopni F.
Obficie posmarować dużą patelnię saute oliwą z oliwek i doprowadzić do średnio wysokiego ciepła. Gdy olej jest gorący, ale nie palenie, dodać kotlety jagnięce i gotować przez około 2 protokół z każdej strony do brązowego. Jeśli patelnia zacznie palić, obniż ciepło. Kotlety powinny być pięknie karmelizowane po obu stronach.
Kotlety wyjąć na patelnię i obficie posmarować pistacjową tapenadą.
Umieść w piekarniku i gotować kolejne 4 do 5 minut na średnio rzadkie.
Wyjmij kotlety z piekarnika i pozostaw na co najmniej 5 minut przed podaniem.