Stelaż jagnięcy z sosem musztardowo-Szalotkowym
Stelaż jagnięcy z sosem musztardowo-Szalotkowym to bezglutenowe i bezmleczne danie główne. Ten przepis sprawia, że 2 porcje z 1717 kalorii, 96g białka, oraz 140 g tłuszczu każdy. Na 8,5 USD za porcję, ten przepis okładki 42% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jeśli masz sól i pieprz, wino, jagnięcina frenched, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby zużyć olej roślinny, można śledzić to danie główne z Tort Kawowy Z Jagodami # SundaySupper jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 80%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Stelaż jagnięcy z sosem musztardowo-Szalotkowym, Kolendra-stelaż jagnięcy z szalotką Jus, oraz Stelaż z jagnięciny z miętowo-szalotkowym winegretem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Na średniej patelni podgrzać 1 łyżkę oleju, aż się połysk. Jagnięcinę doprawić solą i pieprzem.
Dodać jagnięcinę na patelni, strona tłuszczu w dół, i gotować na umiarkowanie wysokim ogniu, aż bogato rumiane, o 3 protokół. Obrócić bok tłuszczu jagnięcego i gotować przez 2 minuty dłużej.
Przenieś patelnię do piekarnika i piecz stelaż przez około 20 minut, aż do natychmiastowego odczytu termometru umieszczonego na środku rejestry mięsa 125 dla średnio rzadkich.
Przełożyć jagnięcinę na deskę do rzeźbienia i odstawić na 10 minut.
Wyrzucić tłuszcz na patelni.
Dodaj pozostałe 2 łyżeczki oleju i szalotki na patelni i gotować na umiarkowanym ogniu, aż zmiękną, o 3 protokół.
Dodać wino i gotować na wolnym ogniu, aż zmniejszy się o połowę, o 2 protokół.
Dodaj Czas i doprowadzić do gotowanego na wolnym ogniu.
Wyjmij patelnię z ognia. Wmieszać całe ziarno, musztardy Dijon i tymianek. SOS doprawiamy solą i pieprzem.
Jagnięcinę pokroić w kotlety i ułożyć na rozgrzanych talerzach. Łyżkę sosu na jagnięcinę i podawać.