Stelaż jagnięcy z sosem kokosowo-miętowym i Glazurowanym groszkiem
Stelaż z jagnięciny z sosem kokosowo-miętowym i groszkiem Glazurowanym może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 1223 kalorii, 41g białka, oraz 110 g tłuszczu na porcję. Na 7,64 zł za porcję, ten przepis okładki 32% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Ten przepis z jedzenia i wina ma 1 fanów. Jeśli masz sok z limonki, sól i pieprz, imbir i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 68%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Miętowy przeszklony Regał Baranek dla jednego, Stelaż Jagnięcy Z Sosem Miętowym, oraz Stelaż jagnięcy z sosem Chilli-miętowym.
Instrukcje
Ustaw stojaki jagnięce w średniej patelni do pieczenia. Jagnięcinę obficie doprawić solą i pieprzem oraz skropić oliwą z oliwek. Pieczeń, aż do natychmiastowego odczytu termometr włożony do środka rejestruje 125 średnio rzadkie, o 35 minut.
Przenieś do deski do krojenia i pozostaw na 5 minut.
Tymczasem, w blenderze, połączyć mleko kokosowe, liście mięty, imbir, czosnek, sok z limonki, jalapeo i kolendry i puree do gładkiej. SOS doprawiamy solą i pieprzem.
Na średniej patelni roztopić masło.
Dodać szalotkę i gotować na umiarkowanym ogniu, mieszając, aż zmięknie, 2 do 3 protokół.
Dodać groszek i brązowy cukier, doprawić solą i pieprzem i gotować, aż groszek są lekko powlekane, 2 do 3 minut dłużej.
Jagnięcinę pokroić w kotlety i podawać z sosem kokosowo-miętowym i groszkiem.