Stelaż jagnięcy z musztardowo-ziołową skórką
Stelaż jagnięcy z musztardowo-ziołową skórką jest jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis z 8 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 19g białka, 50 g tłuszczu, oraz w sumie 533 kalorie. Na $3.97 za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Sprawdza się jako danie główne. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz pod ręką sól, rozmaryn, pieprz i kilka innych składników, możesz to zrobić. Aby zużyć zioła można śledzić to danie główne z Mint Chocolate Chip Cupcakes jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 47%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Stelaż Jagnięcy Z Ziołową Skórką, Stelaż jagnięcy z czosnkowo-ziołową skórką, oraz Pieczony stelaż z jagnięciny ze skórką ziołową dla podobnych receptur.
Instrukcje
Jagnięcinę doprawić pieprzem. W dużym płytkim naczyniu połącz oliwę z rozmarynem.
Dodać jagnięcinę i obrócić do płaszcza. Przykryć i przechowywać w lodówce przez co najmniej 1 godzinę lub przez noc.
Rozpal grilla lub rozgrzej piekarnik do 50
Jagnięcinę przyprawiamy solą i grillujemy, grubą stroną w dół, aż tłuszcz będzie rumiany i bardzo chrupiący, około 5 minut. Obróć jagnięcinę i odsuń ją od węgli (jeśli to konieczne, popchnij węgle na jedną stronę). Przykryć i grillować jagnięcinę przez około 10 minut, obracając, aż do natychmiastowego odczytu termometru włożonego do rejestrów mięsa 130 dla średnio rzadkich. Alternatywnie podgrzej dużą patelnię żaroodporną.
Dodać stojaki jagnięce, strona tłuszczu w dół, i gotować na umiarkowanie dużym ogniu, aż dobrze rumiane, o 8 protokół. Włącz stojaki i lekko brązowy drugiej stronie mięsisty, o 3 protokół.
Przenieść do piekarnika i piec przez około 10 minut, lub do średnio rzadkie.
Przenieś Stojaki na deskę do krojenia i odstaw na 5 minut.
Szczotkuj baranki obficie musztardą i poklepuj zioła na wierzchu. Jagnięcinę pokroić na 8 podwójnych kotletów.