Stelaż jagnięcy z marynatą sojowo-balsamiczną

Stelaż jagnięcy z marynatą sojowo-balsamiczną może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny i przyjazny dla fodmap przepis ma 639 kalorii, 84g białka, oraz 30 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8 i kosztuje $4.57 za porcję. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Mieszanka sosu sojowego, 8-Chopp jagnięcina, Skórka z cytryny, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. Aby zużyć ocet balsamiczny można śledzić to danie główne z Chude Lody Truskawkowe jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 78%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Dijon - balsamiczny Stojak z jagnięciny, Stelaż Kreta jagnięcego z sosem truskawkowo-balsamicznym, oraz Malinowy Balsamiczny I Orzechowy Inkrustowany Stelaż Jagnięcy dla podobnych receptur.
Instrukcje
W szklanym lub ceramicznym naczyniu połącz sos sojowy, ocet balsamiczny i skórkę z cytryny.
Dodać stojaki jagnięce, tłuszczu stronie w dół, i marynować w temperaturze pokojowej przez 2 godziny, obracając raz.
Wyjąć z marynaty stelaże jagnięce i osuszyć. Doprawić solą i pieprzem. W każdej z 2 dużych patelni podgrzać 2 łyżki oleju roślinnego, aż się połysk.
Dodaj stojaki, strona tłuszczu w dół, i gotować na umiarkowanie wysokim ogniu, aż ładnie rumiane, o 3 protokół; włączyć i sear mięsisty stronie regałów, o 2 protokół dłużej.
Przenieś stojaki do obramowanej blachy do pieczenia, tłuszczu side up. Piecz w górnej trzeciej części piekarnika przez 15 minut lub do momentu, gdy termometr natychmiastowo odczytowy włożony w najgrubszą część każdego regału rejestruje od 120 do 125 (dla średnio rzadkiego mięsa).
Pozostawić jagnięcinę na 10 minut przed rzeźbieniem.