Stelaż jagnięcy z czosnkowo-ziołową skórką

Stelaż jagnięcy z czosnkowo-ziołową skórką
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur dania głównego, więc dać Rack jagnięciny z czosnkiem-ziołowe skorupy spróbować. Ten przepis służy 8 i kosztuje $7.06 za porcję. Jedna porcja zawiera 375 kalorii, 35g białka, oraz 22g tłuszczu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 43 minuty. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i podnieś pieczenie żeberek jagnięcych, pieprz, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać rozmaryn można śledzić to danie główne z Malinowa Pizza deserowa z rozmarynem i kandyzowanymi orzechami pekan jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 58%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Stelaż Jagnięcy Z Ziołową Skórką, Pieczony stelaż z jagnięciny ze skórką ziołową, oraz Stelaż jagnięcy z musztardowo-ziołową skórką.

Instrukcje

1
Pat jagnięcina suche z ręcznikami papierowymi; doprawić 1 łyżeczką. sól i 1/2 łyżeczki. pepper.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Groch łuskany, OpcjonalnieGroch łuskany, Opcjonalnie
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®
2
Rozgrzać olej na dużej patelni na dużym ogniu. Jagnięcinę gotować w gorącym oleju 3 do 4 minut z każdej strony lub aż zbrązowieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
Groch łuskany, OpcjonalnieGroch łuskany, Opcjonalnie
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
3
Umieścić jagnięcinę na stojaku w patelni brojlerów.
Składniki, których będziesz potrzebować
Groch łuskany, OpcjonalnieGroch łuskany, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Przypraw Do Steków Lub Sól I świeżo Zmielony Czarny PieprzMieszanka Przypraw Do Steków Lub Sól I świeżo Zmielony Czarny Pieprz
4
Połączyć bułkę tartą i 5 kolejnych składników w małej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smakuświeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
5
Połączyć majonez i musztardę w małej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
6
Mieszanka musztardy pędzla nad mięsistą górną stroną stojaków jagnięcych; mieszanka ziołowa Pat równomiernie na musztardę, aby przylegać.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
Groch łuskany, OpcjonalnieGroch łuskany, Opcjonalnie
7
Piec w temperaturze 350 przez 20-25 minut lub do momentu włożenia termometru do najgrubszej porcji 145 (średnio Rzadki).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
8
Odstawić na 10 minut.
9
Dekoruj talerz, w razie potrzeby.
10
Każdy stelaż pokroić w podwójne kotlety.
11
Uwaga: będziesz chciał poprosić lokalnego rzeźnika o Francuskie stojaki z jagnięciną dla Ciebie, przycinając je do czystych kości i małych soczystych oczu mięsa, które będą łatwe do pocięcia po upieczeniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Stojak BaranekStojak Baranek
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
TrudnośćTwardy
Gotowe W43 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia18
Magazyn