Stelaż jagnięcy z czosnkowo-ziołową skórką

Stelaż jagnięcy z czosnkowo-ziołową skórką
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur dania głównego, więc dać Rack jagnięciny z czosnkiem-ziołowe skorupy spróbować. Ten przepis służy 8 i kosztuje $7.06 za porcję. Jedna porcja zawiera 375 kalorii, 35g białka, oraz 22g tłuszczu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 43 minuty. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i podnieś pieczenie żeberek jagnięcych, pieprz, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać rozmaryn można śledzić to danie główne z Malinowa Pizza deserowa z rozmarynem i kandyzowanymi orzechami pekan jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 58%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Stelaż Jagnięcy Z Ziołową Skórką, Pieczony stelaż z jagnięciny ze skórką ziołową, oraz Stelaż jagnięcy z musztardowo-ziołową skórką.

Instrukcje

1
Pat jagnięcina suche z ręcznikami papierowymi; doprawić 1 łyżeczką. sól i 1/2 łyżeczki. pepper.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
Groch łuskany, OpcjonalnieGroch łuskany, Opcjonalnie
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Tortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartkiTortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartki
2
Rozgrzać olej na dużej patelni na dużym ogniu. Jagnięcinę gotować w gorącym oleju 3 do 4 minut z każdej strony lub aż zbrązowieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
Groch łuskany, OpcjonalnieGroch łuskany, Opcjonalnie
Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
3
Umieścić jagnięcinę na stojaku w patelni brojlerów.
Składniki, których będziesz potrzebować
Groch łuskany, OpcjonalnieGroch łuskany, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Przypraw Do Steków Lub Sól I świeżo Zmielony Czarny PieprzMieszanka Przypraw Do Steków Lub Sól I świeżo Zmielony Czarny Pieprz
4
Połączyć bułkę tartą i 5 kolejnych składników w małej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
5
Połączyć majonez i musztardę w małej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Duże Papryczki Chipotle W Sosie Adobo, Drobno Posiekane, Plus 2 łyżki Sosu Adobo2 Duże Papryczki Chipotle W Sosie Adobo, Drobno Posiekane, Plus 2 łyżki Sosu Adobo
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
6
Mieszanka musztardy pędzla nad mięsistą górną stroną stojaków jagnięcych; mieszanka ziołowa Pat równomiernie na musztardę, aby przylegać.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
Groch łuskany, OpcjonalnieGroch łuskany, Opcjonalnie
7
Piec w temperaturze 350 przez 20-25 minut lub do momentu włożenia termometru do najgrubszej porcji 145 (średnio Rzadki).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
8
Odstawić na 10 minut.
9
Dekoruj talerz, w razie potrzeby.
10
Każdy stelaż pokroić w podwójne kotlety.
11
Uwaga: będziesz chciał poprosić lokalnego rzeźnika o Francuskie stojaki z jagnięciną dla Ciebie, przycinając je do czystych kości i małych soczystych oczu mięsa, które będą łatwe do pocięcia po upieczeniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Stojak BaranekStojak Baranek
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
TrudnośćTwardy
Gotowe W43 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia18
Magazyn