Stelaż jagnięcy z czosnkowo-ziołową skórką
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur dania głównego, więc dać Rack jagnięciny z czosnkiem-ziołowe skorupy spróbować. Ten przepis służy 8 i kosztuje $7.06 za porcję. Jedna porcja zawiera 375 kalorii, 35g białka, oraz 22g tłuszczu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 43 minuty. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i podnieś pieczenie żeberek jagnięcych, pieprz, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać rozmaryn można śledzić to danie główne z Malinowa Pizza deserowa z rozmarynem i kandyzowanymi orzechami pekan jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 58%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Stelaż Jagnięcy Z Ziołową Skórką, Pieczony stelaż z jagnięciny ze skórką ziołową, oraz Stelaż jagnięcy z musztardowo-ziołową skórką.
Instrukcje
Pat jagnięcina suche z ręcznikami papierowymi; doprawić 1 łyżeczką. sól i 1/2 łyżeczki. pepper.
Rozgrzać olej na dużej patelni na dużym ogniu. Jagnięcinę gotować w gorącym oleju 3 do 4 minut z każdej strony lub aż zbrązowieje.
Umieścić jagnięcinę na stojaku w patelni brojlerów.
Połączyć bułkę tartą i 5 kolejnych składników w małej misce.
Połączyć majonez i musztardę w małej misce.
Mieszanka musztardy pędzla nad mięsistą górną stroną stojaków jagnięcych; mieszanka ziołowa Pat równomiernie na musztardę, aby przylegać.
Piec w temperaturze 350 przez 20-25 minut lub do momentu włożenia termometru do najgrubszej porcji 145 (średnio Rzadki).
Dekoruj talerz, w razie potrzeby.
Każdy stelaż pokroić w podwójne kotlety.
Uwaga: będziesz chciał poprosić lokalnego rzeźnika o Francuskie stojaki z jagnięciną dla Ciebie, przycinając je do czystych kości i małych soczystych oczu mięsa, które będą łatwe do pocięcia po upieczeniu.