Stelaż jagnięcy z pieczonym pomidorem Jus
Need a bezglutenowa i pierwotna przystawka? Stelaż jagnięciny z pieczonym pomidorem Jus może być niesamowity przepis, aby spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 114 kalorii. Ten przepis służy 8 i kosztuje 67 centów za porcję. Ten przepis z jedzenia i wina ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz masło, gałązki tymianku, bogaty bulion cielęcy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Z łyżeczką wynik 13%, to danie nie jest tak doskonałe. Podobne przepisy to Pieczony Stojak z jagnięciny, Pieczony Stojak z jagnięciny, oraz Grillowany stelaż jagnięcy z sosem pomidorowo-miętowym.
Instrukcje
Jagnięcinę doprawić solą i pieprzem. Na dużej patelni żaroodpornej rozgrzej 1 łyżkę oliwy z oliwek, aż się połysk.
Dodać 1 baranka i gotować na umiarkowanie wysokim ogniu, aż rumiane na całym, o 10 protokół.
Przełożyć jagnięcinę na talerz, a drugi stelaż ułożyć na brązowo. Powrót obu stojaków baranka na patelni z żebrami skierowanymi do góry. Każdy stelaż natrzeć 3 ząbkami czosnku i 1/2 łyżki masła i pod spodem włożyć gałązki tymianku. Piecz jagnięcinę 10 minut dla średnio rzadkich, lub do momentu natychmiastowego odczytu termometru włożonego w środek rejestrów mięsa 13
Przełożyć jagnięcinę na deskę do krojenia, przykryć luźno i odstawić na 10 minut przed krojeniem.
W międzyczasie wylej tłuszcz na patelni i wyrzuć tymianek, a następnie Ustaw patelnię na dużym ogniu.
Dodać bulion cielęcy i gotować na wolnym ogniu, skrobanie się wszelkie rumiane kawałki na dnie. Rozgnieść pozostałe 2 ząbki czosnku i dodać je do patelni z posiekanymi pomidorami; gotować, aż lekko zgęstnieje, o 5 protokół. Zmniejsz ogień do niskiego poziomu i ubijaj pozostałe 3 łyżki oliwy z oliwek i 1 łyżkę masła. Doprawić solą i pieprzem i ogrzać.
Jagnięcinę pokroić w podwójne kotlety między żeberkami i podawać z jus pomidorowym i pieczonych pomidorów.