Steki Z Łososia Herbed
Herbed steki z łososia może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, pierwotny, przyjazny fodmapowi i pescatariański przepis ma 588 kalorii, 68g białka, oraz 33g tłuszczu na porcję. Na 7,83 zł za porcję, ten przepis okładki 38% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 1. 2 osoby uznały ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jest idealny do valentin day. Udaj się do sklepu i odebrać masło, pieprz, cebula sól, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 80%, co jest całkiem dobre. Spróbuj Steki Z Łososia Herbed, Herbed Steki Z Tuńczyka, oraz Herbed Salisbury Steki Z Grzybami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 400ºF.
Rozgrzać masło i sok z cytryny w kwadratowej patelni, 8x8x2 cale, w piekarniku, aż masło się rozpuści.
Łososia umieścić na patelni; obrócić, aby pokryć obie strony mieszaniną cytryny.
Posypać cebulą solą, tymiankiem i pieprzem.
Piec odkryte 25 do 35 minut lub do płatków łososia łatwo widelcem.
Posypać papryką; podawać z cytryną i natką pietruszki.
Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc to moje najlepsze propozycje do łososia. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy wziąć pod uwagę przyprawy i sosy. Chardonnay jest świetnym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, a sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka czerwień o niskiej zawartości taniny, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. Możesz spróbować Stonestreet Estate Chardonnay. Recenzenci bardzo lubią to z 4.1 z 5 Ocena gwiazdkowa i cena około 36 dolarów za butelkę.
![Stonestreet Estate Chardonnay]()
Stonestreet Estate Chardonnay
2012 Estate Chardonnay zapewnia wyraźny szkielet mineralny wraz z silnym pierwiastkiem cytrusowym. Mandarynka i marmolada wyłaniają się najpierw ze szkła, otwierając się na podniebienie, które kaskadowo przechodzi przez brzoskwinię i ocean spray - wszystko to kończy się zaskakującym chwytem i kwasowością.