Steki z tuńczyka z palonymi pomidorami
Steki z tuńczyka z balsamicznymi-pieczone pomidory wymagają ok. 33 minuty od początku do końca. Na 15,81 zł / porcja, dostajesz danie główne, które serwuje 2. Jedna porcja zawiera 2063 kalorie, 77g białka, oraz 81 g tłuszczu. Jest idealny do valentin day. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Udaj się do sklepu i odbierz pomidory koktajlowe na winorośli, gotowanie wsadowe, zupę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć ciastka, możesz podążać za tym daniem głównym z Ciastka ciastka jako deser. Z łyżeczką wynik 76%, to danie jest dobre. Podobne przepisy to Balsamiczne Glazurowane Steki Z Tuńczyka, Steki Z Tuńczyka Glazurowane Balsamicznie, oraz Steki Z Tuńczyka Z Sezamem W Sosie Balsamicznym.
Polecane wino: Merlot, Pinot Noir, Wino Różane
Merlot, Pinot Noir i wino różowe to moje najlepsze propozycje do tuńczyka. Chociaż ryby są często łączone z białym winem, "mięsniejsze" ryby, takie jak tuńczyk, mogą absolutnie pasować do czerwonego wina. Różowe będzie również ładnie sparować, szczególnie jeśli twój tunan jest przygotowany ze składników lepiej pasujących do białego wina. Możesz spróbować Peju Province Merlot. Recenzenci bardzo lubią to z 4.5 z 5 gwiazdek i cena około 38 dolarów za butelkę.
![Prowincja Peju Merlot]()
Prowincja Peju Merlot
Głęboki rubinowy kolor, Merlot 2016 oferuje pachnące, warstwowe aromaty soczystego granatu, przyprawy do pieczenia i nutę cedru. Bujne owoce wiśni i jeżyn otaczają podniebienie. Delikatne nuty prażonych migdałów i wanilii dopełniają eleganckie wykończenie. Pyszne teraz, ten Merlot będzie nadal dojrzewał przez następne 6-8 lat.Mieszanka: 95% Merlot, 4% Cabernet Sauvignon, 1% Petit Sirah