Steki z polędwicy wołowej zawinięte w boczek ze szpinakiem i serem
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc wypróbuj steki z polędwicy wołowej zawinięte w boczek ze szpinakiem i ciastami serowymi. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 1790 kalorii, 131g białka, oraz 115 g tłuszczu każdy. Na 18,24 zł / porcja, ten przepis okładki 76% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i podnieś masło, gałkę muszkatołową, bułkę tartą i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć grubą sól, można śledzić to danie główne z Zdrowy Surowy Budyń Czekoladowy jako deser. To będzie hit w Twoim valentin day wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Ten przepis od Foodnetwork ma 1 fanów. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 83%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Polędwiczki wołowe zawijane boczkiem, Pieczona polędwica wołowa zawinięta w boczek, oraz Polędwiczki wołowe zawijane boczkiem z Maderą dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozmrozić szpinak w kuchence mikrofalowej. Wykręć szpinak do wyschnięcia, zagnieżdżając się w ręczniku kuchennym i przekręcając ręcznik nad miską na śmieci lub zlewem, aż szpinak wyda cały swój płyn.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jajka, Lekko Ubite Lub 1/2 Szklanki Zamiennika Jaj
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słodka Suszona Sopressata, Pokrojona W Plasterki, Do Serwowania
1/2 Szklanki Niesolonego Masła (1 Kostka) W Temperaturze Pokojowej, Plus Więcej Do Posmarowania
Cukierki Peachie-o
2
Szpinak umieścić w średniej misce do miksowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jajka, Lekko Ubite Lub 1/2 Szklanki Zamiennika Jaj
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)
3
Rozgrzać patelnię nonstick na średnim ogniu, dodać olej i cebulę i podsmażyć cebulę do miękkości, 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
4
Dodaj cebulę do szpinaku w misce i powrót patelni do kuchenki. Wyłącz ogrzewanie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jajka, Lekko Ubite Lub 1/2 Szklanki Zamiennika Jaj
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Puszki (14 Uncji) Fasoli Cannelloni, Odsączonej
Cukierki Peachie-o
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
5
Do szpinaku dodaj pozostałe składniki: bułkę tartą, ser, jajko, gałkę muszkatołową, sól i pieprz.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane
Jajka, Lekko Ubite Lub 1/2 Szklanki Zamiennika Jaj
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)
Olej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
6
Połącz mieszaninę widelcem, a następnie uformuj w 3-calowe paszteciki. Odstawić.
7
Ułóż boczek na bezpiecznej dla mięsa desce do krojenia kilka centymetrów od siebie. Rozgrzej drugą patelnię na dużym ogniu. Podgrzej patelnię ze szpinakiem na średnim ogniu. Steki przyprawiamy solą i pieprzem i układamy na plastrach boczku na środku każdego plastra. Zawiń boczek na steki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
Jajka, Lekko Ubite Lub 1/2 Szklanki Zamiennika Jaj
6 Steków Z Antrykotu O Wadze 8 Uncji
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do Krojenia
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
8
Umieść stronę szwu w dół na patelni i gotować 2 minuty z każdej strony.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
9
Dodać 2 łyżki oleju do szpinaku ciasta patelni i ustawić ciasta do gotowania. W razie potrzeby pracować w 2 partiach. Gotuj ciasta 3 minuty z każdej strony.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jajka, Lekko Ubite Lub 1/2 Szklanki Zamiennika Jaj
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
10
Zmniejsz ciepło do średniego pod stekami po pierwszych 2 minutach z każdej strony. Gotować mięso innym 6 do 10 minut, obracając od czasu do czasu, średnio rzadkie do średnio dobrze doneness.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Steków Z Antrykotu O Wadze 8 Uncji
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
11
Wyjmij mięso z patelni i pozostaw.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
12
Dodać 1 łyżkę masła i mąki i gotować razem 1 minutę.
Dodaj pozostałą łyżkę masła i wyjmij patelnię z ognia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
16
Ćwiartka pomidorów wzdłuż.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
17
Aby służyć, ustawić szpinak ciasta i steki obok siebie na 2/3 talerzy i polać sosem równomiernie steki. Na każdym talerzu rozrzuć poćwiartowanego pomidora obok placków szpinakowych.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jajka, Lekko Ubite Lub 1/2 Szklanki Zamiennika Jaj
6 Steków Z Antrykotu O Wadze 8 Uncji
Cukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Propozycja Podania: Podawać Z Makaronem
18
Pomidory skropić olejem, doprawić solą i pieprzem, a na wierzchu posiekany szczypiorek.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Cukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
(najlepiej Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
19
Podawać talerze natychmiast.
20
Rozmrozić szpinak w kuchence mikrofalowej. Wykręć szpinak do wyschnięcia, zagnieżdżając się w ręczniku kuchennym i przekręcając ręcznik nad miską na śmieci lub zlewem, aż szpinak wyda cały swój płyn.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jajka, Lekko Ubite Lub 1/2 Szklanki Zamiennika Jaj
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słodka Suszona Sopressata, Pokrojona W Plasterki, Do Serwowania
1/2 Szklanki Niesolonego Masła (1 Kostka) W Temperaturze Pokojowej, Plus Więcej Do Posmarowania
Cukierki Peachie-o
21
Szpinak umieścić w średniej misce do miksowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jajka, Lekko Ubite Lub 1/2 Szklanki Zamiennika Jaj
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)
22
Rozgrzać patelnię nonstick na średnim ogniu, dodać olej i cebulę i podsmażyć cebulę do miękkości, 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
23
Dodaj cebulę do szpinaku w misce i powrót patelni do kuchenki. Wyłącz ogrzewanie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jajka, Lekko Ubite Lub 1/2 Szklanki Zamiennika Jaj
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Puszki (14 Uncji) Fasoli Cannelloni, Odsączonej
Cukierki Peachie-o
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
24
Do szpinaku dodaj pozostałe składniki: bułkę tartą, ser, jajko, gałkę muszkatołową, sól i pieprz.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane
Jajka, Lekko Ubite Lub 1/2 Szklanki Zamiennika Jaj
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)
Olej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
25
Połącz mieszaninę widelcem, a następnie uformuj w 3-calowe paszteciki. Odstawić.
26
Ułóż boczek na bezpiecznej dla mięsa desce do krojenia kilka centymetrów od siebie. Rozgrzej drugą patelnię na dużym ogniu. Podgrzej patelnię ze szpinakiem na średnim ogniu. Steki przyprawiamy solą i pieprzem i układamy na plastrach boczku na środku każdego plastra. Zawiń boczek na steki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
Jajka, Lekko Ubite Lub 1/2 Szklanki Zamiennika Jaj
6 Steków Z Antrykotu O Wadze 8 Uncji
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do Krojenia
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
27
Umieść stronę szwu w dół na patelni i gotować 2 minuty z każdej strony.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
28
Dodać 2 łyżki oleju do szpinaku ciasta patelni i ustawić ciasta do gotowania. W razie potrzeby pracować w 2 partiach. Gotuj ciasta 3 minuty z każdej strony.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jajka, Lekko Ubite Lub 1/2 Szklanki Zamiennika Jaj
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
29
Zmniejsz ciepło do średniego pod stekami po pierwszych 2 minutach z każdej strony. Gotować mięso innym 6 do 10 minut, obracając od czasu do czasu, średnio rzadkie do średnio dobrze doneness.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Steków Z Antrykotu O Wadze 8 Uncji
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
30
Wyjmij mięso z patelni i pozostaw.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
31
Dodać 1 łyżkę masła i mąki i gotować razem 1 minutę.
Dodaj pozostałą łyżkę masła i wyjmij patelnię z ognia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
35
Ćwiartka pomidorów wzdłuż.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
36
Aby służyć, ustawić szpinak ciasta i steki obok siebie na 2/3 talerzy i polać sosem równomiernie steki. Na każdym talerzu rozrzuć poćwiartowanego pomidora obok placków szpinakowych.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jajka, Lekko Ubite Lub 1/2 Szklanki Zamiennika Jaj
6 Steków Z Antrykotu O Wadze 8 Uncji
Cukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Propozycja Podania: Podawać Z Makaronem
37
Pomidory skropić olejem, doprawić solą i pieprzem, a na wierzchu posiekany szczypiorek.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Cukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
(najlepiej Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Merlot, Cabernet Sauvignon i Pinot Noir to moje najlepsze dania do steków. W końcu wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, szczuplejsze steki dobrze komponują się z lekkimi lub średnimi czerwonymi, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze steki poradzą sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. Możesz spróbować Rabble Merlot. Recenzenci bardzo to lubią z oceną 4.1 z 5 gwiazdek i ceną około 20 dolarów za butelkę.