Steki Z Polędwicy Wołowej Z Serem

Steki Z Polędwicy Wołowej Z Serem
Need a danie główne bezglutenowe, pierwotne i przyjazne fodmap? Steki z polędwicy wołowej z serem może być niesamowity przepis, aby spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 29g białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 213 kalorii. Ten przepis służy 2 i kosztuje $3.44 za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i podnieś szczypiorek, steki z polędwicy wołowej, pieprz i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla valentin day. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 68%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Steki z polędwicy wołowej z sezamem z dodatkiem ananasa, mango i czerwonej papryki, Steki z polędwicy wołowej z redukcją Porto i serem pleśniowym, oraz Steki z polędwicy wołowej zawinięte w boczek ze szpinakiem i serem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Brojler na ciepło.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dla Pikantności (papryki Poblano Różnią Się Ostrością)Dla Pikantności (papryki Poblano Różnią Się Ostrością)
2
Steki przyprawiamy pieprzem. Broil, 6 cali od ciepła, 5 min. z każdej strony lub do średniej doneness (160F). W międzyczasie połącz pozostałe składniki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
1 Papryczka Chipotle, Grubo Posiekana1 Papryczka Chipotle, Grubo Posiekana
3
Najlepsze steki z mieszanką serową.
Składniki, których będziesz potrzebować
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
1 Papryczka Chipotle, Grubo Posiekana1 Papryczka Chipotle, Grubo Posiekana
4
Broil 2 do 3 min. lub aż sery topią się i lekko rumiane.

Polecane wino: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Stek świetnie komponuje się z Merlotem, Cabernet Sauvignon i Pinot Noir. W końcu wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, szczuplejsze steki dobrze komponują się z lekkimi lub średnimi czerwonymi, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze steki poradzą sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. Maddalena Merlot z 4.8 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 19 dolarów za butelkę.
Maddalena Merlot
Maddalena Merlot
Maddalena Merlot oferuje aromaty dojrzałych owoców i przypraw dębowych z nutami wanilii i anyżu. Dojrzałe smaki owocowe to jasna śliwka i Malina. Owocowe smaki witają podniebienie, a miękkie taniny ramują świeżą konsystencję, która okrywa usta.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W20 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia22
Magazyn