Steki z papryką z Worcestershire-szkliwione Portobellos

Steki z pieprzem z Worcestershire szkliwione Portobellos może być tylko głównym daniem szukasz. Ten przepis służy 6. Na 7,28 zł za porcję, ten przepis okładki 34% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 725 kalorii, 56g białka, oraz 53g tłuszczu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 48 mówi, że trafił w sedno. Jeśli masz sos worcestershire, grzyby portobello, gruba sól koszerna, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby zużyć grubą sól koszerną, możesz podążać za tym daniem głównym z Słony słodki Granolan i jogurt kokosowy {Sugar Rush Gift Edition # 4} jako deser. valentin day będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Przynosi ci to Epikurious. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 88%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Steki Z Papryką, Steki z polędwicy z papryką i czosnkiem w sosie portowym, oraz Steki z polędwicy wołowej z sezamem z dodatkiem ananasa, mango i czerwonej papryki.
Instrukcje
Posyp steki popękanymi pieprzem i grubą solą.
Odstawić w temperaturze pokojowej 30 minut.
Stopić 1/2 Puchar masła w dużej patelni na średnim ogniu. Wymieszać z sosem Worcestershire i octem. Wymieszać z grzybami.
Przygotować grilla (średnio-wysokie ciepło). Steki Grill aż gotowane do pożądanej doneness, o 5 minut na stronie średnio rzadkie.
Przenieś na talerze. Każdy stek polać 1/2 łyżki masła. Namiot z folią do ogrzania. Pieczarki grillować do miękkości i zacząć uwalniać soki, około 3 minut na stronę. Pieczarki podzielić na steki i podawać.
Aby skrzyżowane znaki grilla, umieść steki na grillu wskazując na dziesiątą. W połowie gotowania z jednej strony, skręcić steki do punktu 2 o ' Clock. Odwróć steki i powtórz.
Polecane wino: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Merlot, Cabernet Sauvignon i Pinot Noir są doskonałym wyborem do steków. W końcu wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, szczuplejsze steki dobrze komponują się z lekkimi lub średnimi czerwonymi, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze steki poradzą sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. Jednym z win, które można spróbować jest La Jota Howell Mountain Merlot. MA 4,2 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 99 dolarów.
![La Jota Howell Mountain Merlot]()
La Jota Howell Mountain Merlot
#37 Wine Spectator Top 100 2019 La Jota Merlot 2016 obejmuje wszystko, co jest górskie Merlot ze strukturą, którą można rozkoszować. Nuty espresso, gorzkiej czekolady i tostów następują po dojrzałej jeżynie, mineralności i wadze na podniebieniu.