Steki z kminkiem z awokado Salsa Verde

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu meksykańskich przepisów, więc spróbuj steków z kminkiem z awokado Salsa Verde. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 306 kalorii, 34g białka, oraz 15 g tłuszczu każdy. Na 1,77 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla valentin day. Ten przepis jest lubiany przez 256 smakoszy i kucharzy. Mieszanka awokado, steki na ramieniu wołowym, Salsa tomatillo i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Aby wykorzystać mielony kminek, możesz śledzić to danie główne z Marokański Mus Czekoladowy jako deser. Sprawdza się jako raczej tanie danie główne. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 87%, co jest super. Podobne przepisy to Steki z kminkiem z awokado Salsa Verde, Steki z kminku z masłem Salsa Verde, oraz Steki z kminkiem z dwoma salsami.
Instrukcje
Naciśnij kminek równomiernie na steki wołowe.
Rozgrzać dużą patelnię nonstick na średnim ogniu, aż będzie gorąca.
Miejsce steki w patelni; gotować 12 do 15 minut dla średnio rzadkie (145 Stopni F) do średnich (160 stopni F) doneness, obracając od czasu do czasu.
W międzyczasie połącz salsę, awokado i kolendrę w małej misce.
Steki pokroić w plasterki; doprawić solą, według uznania.