Steki z flanki Pinwheel

Steki z flanki Pinwheel
Jeśli masz około 40 minut do spędzenia w kuchni, steki Pinwheel Flank mogą być niesamowitym przepisem bezglutenowym, bezmlecznym i całym 30 do wypróbowania. Ten przepis przeznaczony jest dla 6 osób i kosztuje 2,51 USD za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera około 28 g białka , 18 g tłuszczu i łącznie 298 kalorii . Będzie hitem na Twojej walentynkowej imprezie. Ten przepis przygotowało 55 osób i zrobiłoby to jeszcze raz. Mieszanka przypraw, octu z czerwonego wina, sosu Worcestershire i garść innych składników wystarczy, aby ten przepis był tak pyszny. Jest to dostarczane przez Taste of Home. Świetnie sprawdza się jako niedrogie danie główne. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy, że ten przepis zasługuje na łyżkową ocenę 52% . Ten wynik jest całkiem niezły. Wypróbuj steki z wiatraczka ,łatwe steki z wiatraczka ze szpinakiem i serkiem śmietankowym oraz steki z grilla z glazurą rozmarynowo-balsamiczną, aby zapoznać się z podobnymi przepisami.

Instrukcje

1
Pokrój stek poziomo od dłuższego boku do 1/2 cala po przeciwnej stronie. Otwórz mięso, aby leżało płasko; przykryć plastikową folią. Spłaszcz do 1/4 cala. grubość.
Składniki, których będziesz potrzebować
Górna Polędwica Wołowa, Pocięta Wzdłuż Włókien Na Osiem Pasków Lub Paluszków O średnicy 1/8 CalaGórna Polędwica Wołowa, Pocięta Wzdłuż Włókien Na Osiem Pasków Lub Paluszków O średnicy 1/8 Cala
Przyprawa Do Grilla (zalecana: Przyprawa Do Steków Montrealskich)Przyprawa Do Grilla (zalecana: Przyprawa Do Steków Montrealskich)
Srebrne Nonpareils, Do DekoracjiSrebrne Nonpareils, Do Dekoracji
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1-2/3 Szklanki Półsłodkich Kawałków Czekolady1-2/3 Szklanki Półsłodkich Kawałków Czekolady
2
Usuń plastik i odłóż na bok.
3
W dużej zamykanej plastikowej torbie połącz oliwę, ocet, przyprawę włoską, sos Worcestershire, proszek czosnkowy, 1 łyżeczkę pieprzu i przyprawioną sól; dodaj stek. Zamknij torebkę i obróć do płaszcza; przechowywać w lodówce przez noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
2/3 Szklanki Ostrego Sosu Paprykowego2/3 Szklanki Ostrego Sosu Paprykowego
1 łyżeczka Startego Sera Romano1 łyżeczka Startego Sera Romano
Ser Topiony O Obniżonej Zawartości Tłuszczu (Velveeta), Pokrojony W PlasterkiSer Topiony O Obniżonej Zawartości Tłuszczu (Velveeta), Pokrojony W Plasterki
Paluszki Mięsne O Smaku Pepperoni), Pokrojone Na Kawałki Wielkości KęsaPaluszki Mięsne O Smaku Pepperoni), Pokrojone Na Kawałki Wielkości Kęsa
Sałatka Goya I Przyprawa WarzywnaSałatka Goya I Przyprawa Warzywna
(olej Chili)(olej Chili)
Górna Polędwica Wołowa, Pocięta Wzdłuż Włókien Na Osiem Pasków Lub Paluszków O średnicy 1/8 CalaGórna Polędwica Wołowa, Pocięta Wzdłuż Włókien Na Osiem Pasków Lub Paluszków O średnicy 1/8 Cala
Posiekana świeża Szałwia Lub 1/2 łyżeczki Suszonej SzałwiiPosiekana świeża Szałwia Lub 1/2 łyżeczki Suszonej Szałwii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowa Starta Skórka Z Limonki, OpcjonalnieDodatkowa Starta Skórka Z Limonki, Opcjonalnie
4
Odcedzić i wyrzucić marynatę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Potrójne, PrzyciętePotrójne, Przycięte
5
Połącz boczek, czosnek, pietruszkę, cebulę, sól i pozostały pieprz; posypać stek w odległości do 1 cala od krawędzi. Z słojami mięsa przechodzącymi od lewej do prawej, zwiń je w formie roladki; zawiąż sznurkiem kuchennym na długości 1 cala. interwały.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)
1/2 Puszki Papryczki Chipotle W Sosie Adobe1/2 Puszki Papryczki Chipotle W Sosie Adobe
(olej Chili)(olej Chili)
Dla Nich Na Lokalnym Rynku.Dla Nich Na Lokalnym Rynku.
Gruszki Azjatyckie, Każda, UmyteGruszki Azjatyckie, Każda, Umyte
(lub Do Wyboru Cynamon, Rodzynki, Jabłko Itp.)(lub Do Wyboru Cynamon, Rodzynki, Jabłko Itp.)
Ostry Ser Cheddar Pokrojony W Paski O Grubości 1 CalaOstry Ser Cheddar Pokrojony W Paski O Grubości 1 Cala
Górna Polędwica Wołowa, Pocięta Wzdłuż Włókien Na Osiem Pasków Lub Paluszków O średnicy 1/8 CalaGórna Polędwica Wołowa, Pocięta Wzdłuż Włókien Na Osiem Pasków Lub Paluszków O średnicy 1/8 Cala
Przyprawa Do Grilla (zalecana: Przyprawa Do Steków Montrealskich)Przyprawa Do Grilla (zalecana: Przyprawa Do Steków Montrealskich)
300 Gramów Mlecznej Czekolady, Równomiernie Posiekanej300 Gramów Mlecznej Czekolady, Równomiernie Posiekanej
1 Do 1 1/2 Funta Suszonego Makaronu Rigatoni1 Do 1 1/2 Funta Suszonego Makaronu Rigatoni
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sznurek RzeźniczySznurek Rzeźniczy
6
Pokrój na sześć 1-1/4 cala. rolki.
Składniki, których będziesz potrzebować
300 Gramów Mlecznej Czekolady, Równomiernie Posiekanej300 Gramów Mlecznej Czekolady, Równomiernie Posiekanej
7
Zwilż papierowy ręcznik olejem kuchennym; za pomocą szczypiec o długich trzonkach delikatnie posmaruj ruszt grilla. Roladki stekowe grilluj pod przykryciem na średnim ogniu lub podpiekaj na wysokości 4–6 cali od źródła ciepła przez 5–7 minut z każdej strony lub do momentu, aż mięso osiągnie pożądaną konsystencję (w przypadku średnio wysmażonego termometr powinien wskazywać 145°; średni 160°). ; dobra robota, 170°).
Składniki, których będziesz potrzebować
Posiekana świeża Szałwia Lub 1/2 łyżeczki Suszonej SzałwiiPosiekana świeża Szałwia Lub 1/2 łyżeczki Suszonej Szałwii
300 Gramów Mlecznej Czekolady, Równomiernie Posiekanej300 Gramów Mlecznej Czekolady, Równomiernie Posiekanej
Górna Polędwica Wołowa, Pocięta Wzdłuż Włókien Na Osiem Pasków Lub Paluszków O średnicy 1/8 CalaGórna Polędwica Wołowa, Pocięta Wzdłuż Włókien Na Osiem Pasków Lub Paluszków O średnicy 1/8 Cala
Przyprawa Do Grilla (zalecana: Przyprawa Do Steków Montrealskich)Przyprawa Do Grilla (zalecana: Przyprawa Do Steków Montrealskich)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szkocka Papryka BonnetSzkocka Papryka Bonnet
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
3 Funty Ziemniaków Z Czerwoną Skórką, Poćwiartowanych3 Funty Ziemniaków Z Czerwoną Skórką, Poćwiartowanych
4 Uncje Wysokiej Jakości Sera Dojrzewającego Z Mleka Krowiego, Takiego Jak Beecher's Flagship Cheese, Posiekanego4 Uncje Wysokiej Jakości Sera Dojrzewającego Z Mleka Krowiego, Takiego Jak Beecher's Flagship Cheese, Posiekanego
8
Przed podaniem odetnij i usuń sznurek.

Polecane wino: Pinot Noir, Merlot, Cabernet Sauvignon, Malbec, Sangiovese

Pinot Noir, Merlot i Cabernet Sauvignon to moje ulubione steki Flank. Lekkie ciało Pinot noir doskonale nadaje się do chudych kawałków, średnio treściwe sangiovese uzupełnia mięsne sosy, gulasze i inne dania wieloskładnikowe, a pełne taninowe malbec łączy się z tłustymi kawałkami mięsa i grillem. Wino Barefoot Cellars Pinot Noir z oceną 5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym wyborem. Kosztuje około 13 dolarów za butelkę.
Wino Pinot Noir z piwnic Barefoot
Wino Pinot Noir z piwnic Barefoot
Barefoot Pinot Noir jest owocowy i elegancki, z zachwycającymi aromatami czerwonych owoców i lawendy, które ekscytują już przed pierwszym łykiem! Subtelne nuty dębu podkreślają aromaty wiśni i malin Bing. Ciesz się trwałym, jedwabistym wykończeniem.
TrudnośćTwardy
Gotowe W40 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia12
Magazyn