Steki z Chipotle-brzoskwiniowa glazura
Strip steki z Chipotle-brzoskwinia Glaze może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 34g białka, 32G tłuszczu, oraz w sumie 517 kalorii. Na 5,32 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Jeśli masz mielony kminek, kolendra, chipotle chile w sosie adobo i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest idealny do valentin day. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 20 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Z łyżeczką wynik 55%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Steki z Chipotle-brzoskwiniowa glazura, Strip steki z sosem wiśniowo-Chipotle, oraz Strip steki z salsą Mango-brzoskwiniową.
Instrukcje
Węgle grzewcze lub grill gazowy do bezpośredniego ogrzewania. W rondlu 1-quart, przetwory ciepła, sok z limonki, chile i sos adobo na małym ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż przetwory są stopione. Wymieszać posiekaną kolendrę; odstawić.
Każdy stek wołowy posypać mieszanką czosnkowo-pieprzową, kminkiem i solą. Przykryj i grilluj wołowinę na średnim ogniu 15 do 18 minut dla średniej doneness, obracając raz lub dwa razy i szczotkując wierzch wołowiny z mieszaniną konfitur podczas ostatnich 2 minut grillowania.
Dodaj połówki brzoskwini do grillowania przez ostatnie 2 do 3 minut grillowania, aż do ogrzania.
Podgrzać pozostałą mieszaninę konserw do wrzenia; zagotować i wymieszać 1 minutę.
Podawać z wołowiną i brzoskwiniami.
Dekoruj gałązkami kolendry.