Steki wieprzowe z grilla z dymną kukurydzą
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj steków wieprzowych z grilla z dymną kukurydzą. Na 3,13 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 304 kalorie, 33g białka, oraz 9g tłuszczu każdy. Udaj się do sklepu i odebrać ketchup pomidorowy, cukier muscovado, steki schabowe i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 32 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 17 minut. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla valentin day. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 83%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Smoky grillowane steki wieprzowe z " magicznym pyłem, Steki wieprzowe z grilla, oraz Steki wieprzowe z piekarnika BBQ dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zagotuj dużą patelnię wody na kukurydzę. Zrobić sos mieszając ketchup, cukier i ocet z połową papryki.
Podgrzać nieprzywierającą patelnię, a następnie brązową wieprzowinę przez 3-4 minuty z każdej strony. Łyżka nad sosem w połowie gotowania i włączyć steki w nim, aż wieprzowina jest gotowane przez i lepkie.
W międzyczasie Wrzuć kukurydzę do wrzącej wody i gotuj przez 5-8 minut do miękkości. Pozostałą paprykę wymieszać z masłem w żaroodpornej misce i w wysokiej kuchence mikrofalowej przez 15-20 sekund, aż papryka skwierczy w roztopionym maśle (alternatywnie, po prostu roztopić zadymione masło na małej patelni).
Kukurydzę odsączyć, posmarować masłem, następnie podawać z lepkimi stekami wieprzowymi i zieloną sałatką.