Steki Steakhouse
Steki Steakhouse może być dobry przepis, aby rozwinąć pole przepis dania głównego. Jedna porcja zawiera 1738 kalorii, 62g białka, oraz 162g tłuszczu. Ten przepis służy 2. Na 13,13 zł / porcja, ten przepis okładki 39% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka pieprzu, oleju roślinnego, fleur de sel i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby skorzystać z fleur de sel można śledzić to danie główne z Ciasto Czekoladowe Z Nadzieniem Karmelowym Fleur De Sel jako deser. 345 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jest idealny do valentin day. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 50 minut. Z łyżeczką wynik 89%, to danie jest doskonałe. Spróbuj Steakhouse grillowane steki w domu, Steakhouse Strip steki z Chimichurri, oraz Steakhouse Kebabs dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F.
Podgrzać duży, dobrze przyprawione Patelnia żeliwna na dużym ogniu, aż do bardzo gorącego, 5 do 7 minut.
Tymczasem steki osuszyć ręcznikiem papierowym i lekko posmarować olejem roślinnym.
Połącz fleur de Sel i popękany pieprz na talerzu i zwiń steki w mieszaninie, lekko naciskając, aby równomiernie pokryć wszystkie strony.
Gdy patelnia jest gotowa, dodać steki i sear je równomiernie ze wszystkich stron na temat 2 protokół na stronę, w sumie 10 protokół.
Top każdy stek z łyżką masła, Jeśli za pomocą, i umieścić patelnię w piekarniku. Gotuj steki, aż osiągną 120 stopni F dla rzadkich lub 125 stopni F dla średnio rzadkich na termometrze natychmiastowego odczytu. (Aby przetestować steki, włóż termometr na bok, aby upewnić się, że faktycznie testujesz środek steka.)
Wyjmij steki na talerz, przykryj szczelnie folią aluminiową i pozostaw w temperaturze pokojowej na 10 minut.
Podawać na gorąco z sosem szczypiorkowym Roquefort na boku.
Doprowadzić do wrzenia w małym rondlu o grubym dnie na średnim ogniu. Gotować w niskiej temperaturze wrzenia, mieszając od czasu do czasu, aż mieszanina stanie się gęsta i kremowa, około 20 minut.
Zdjąć patelnię z ognia, dodać ser, sól, pieprz i szczypiorek i szybko ubijać, aż ser się rozpuści.