Potrzebujesz bezglutenowe, bezmleczne, paleolityczne i pierwotne danie główne? Steki pieprzowe z salsą mogą być znakomitym przepisem do wypróbowania. Ten przepis zawiera 4 porcje z 403 kalorii, 40g białka, oraz 23G tłuszczu każdy. Za $2.19 za porcję, ten przepis okładki 29% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Ten przepis z Taste of Home wymaga soku z limonki, chili w proszku, pieprzu i pomidora. To będzie hit w Twoim valentin day wydarzenie. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 40 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 87%, co jest niesamowite. Spróbuj Steki Z Halibuta Z Pieprzem, Peppered Ribeye Steaks, oraz Peppered T-Bone Steaks dla podobnych przepisów.
Instrukcje
1
W małej misce połącz pierwsze osiem składników.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Wlej 1/2 szklanki do dużej zamykanej plastikowej torby; dodaj steki. Uszczelnij worek i obróć, aby pokryć; przechowywać w lodówce 8 godzin lub na noc. Przykryj i wstaw do lodówki pozostałą marynatę do fastrygowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duża Słodka Cebula, Pokrojona W Poprzek Na Plasterki O Grubości 3/4 Cala
1 Papryczka Chipotle, Grubo Posiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4 I Nr 2
3
Połącz składniki salsy; przykryj i schłódź.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zęby Przyrodzenia
4
Odcedź i wyrzuć marynatę ze steków. Grilluj pod przykryciem na średnim ogniu przez 7-8 minut z każdej strony lub do momentu, aż mięso osiągnie pożądane wysmażenie (dla średnio rzadkich termometr do mięsa powinien wskazywać 145°; średni, 160°; dobrze wysmażony, 170°), fastrygując zarezerwowaną marynatą.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duża Słodka Cebula, Pokrojona W Poprzek Na Plasterki O Grubości 3/4 Cala
1 Papryczka Chipotle, Grubo Posiekana
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Pinot Noir, Merlot i Cabernet Sauvignon to świetny wybór na stek. W końcu wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, chudsze steki dobrze komponują się z jasnymi lub średnimi czerwonymi, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze steki radzą sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. Winnica Joseph Phelps Pastorale Pinot Noir z oceną 4,8 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 50 dolarów za butelkę.