Stek z tuńczyka au Poivre z białą fasolą i sałatką z gorzkiej zieleni
Stek z tuńczyka au poivre z białą fasolą i sałatką z gorzkiej zieleni może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny i pescatariański przepis ma 857 kalorii, 59G białka, oraz 44g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4 i kosztuje $8.16 za porcję. 10 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Mieszanka escarole, fasola cannellini, gruba sól i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. To będzie hit w Twoim valentin day wydarzenie. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 97%. Ten wynik jest świetny. Stek z tuńczyka au Poivre z białą fasolą i sałatką z gorzkiej zieleni, Pieczony stek z grillowanymi winogronami szampana i sałatką z gorzkiej zieleni i sera pleśniowego, oraz Pieczony Stek Z Tuńczyka Au Poivre są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
1
Jeśli planujesz upiec czerwoną paprykę, zamiast używać kupionego w sklepie, umieść pieprz pod brojlerem, aby poczernić. Patrz metoda czerwonej papryki poniżej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryka Czerwona
Pieprz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Brojler
2
Rozgrzej dużą patelnię nonstick na dużym ogniu. Steki z tuńczyka osuszyć i doprawić odrobiną grubej soli.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól Gruboziarnista
Stek Z Tuńczyka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
3
Skropić oliwę z oliwek z pierwszego tłoczenia na tuńczyka i lekko płaszcz steki po obu stronach. Płaszcz 1 stronie steki z dużą ilością gruboziarnistego mielonego czarnego pieprzu. Gdy patelnia jest bardzo gorąca, dodać steki, pieprzonej stronie w dół. Sear i brązowe steki 2 minuty, a następnie włączyć, i natychmiast zmniejszyć ogień do medium. Luźno przykryć patelnię namiotem z folii aluminiowej i pozwól stekom gotować 5 minut na rzadkie, 7 minut na średnie. Steki powinny być twarde, ale trochę dać i trochę różowy powinien pozostać w centrum.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek Extra Virgin
Pieprz Czarny Mielony
Stek
Tuńczyk
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia Aluminiowa
Patelnia
4
W drugiej patelni na umiarkowanym ogniu, patelnia płaszcz z oliwą z oliwek, dodać czosnek i cebulę, i saute 3 protokół zmiękczyć kawałki cebuli.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek
Czosnek
Cebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
5
Na patelnię dodaj fasolę i posiekaną pieczoną czerwoną paprykę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieczona Czerwona Papryka
Fasola
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
6
Rozgrzać fasolę przez 2 do 3 minut. Rozmaryn i natkę pietruszki wymieszać, fasolę doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I Pieprz
Rozmaryn
Pietruszka-nać
Fasola
7
Połącz escarole i radicchio w płytkim naczyniu. Zieleninę zalać sokiem z cytryny, następnie odrobiną oleju. Sałatkę doprawić grubą solą i dobrze wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól Gruboziarnista
Sok Z Cytryny
Radicchio
Escarole
Zieloni
Olej Do Smażenia
8
Aby służyć, ułóż porcję fasoli na talerzu obiadowym i polej stekiem z tuńczyka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Stek Z Tuńczyka
Fasola
9
Podawać warzywa sałatkowe wzdłuż bocznej fasoli i ryb. Można to również podawać z krojonym chlebem, który został upieczony, a następnie przetarty połową ząbka czosnku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Całe Ząbki Czosnku
Zieloni
Chleb Kanapkowy
Fasola
Ryby
10
Do pieczenia czerwonej papryki: rozgrzać brojlery do wysokiej. Podziel i posadź pieprz i umieść skórkę blisko gorącego brojlera. Poczernij Skórki pieprzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryka Czerwona
Pieprz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Brojler
11
Przenieść pieprz do brązowej papierowej torby i uszczelnić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz
12
Niech pepper ostygnie do obsługi. Zwęglone Skórki obrać z miąższu pieprzu.
Tuńczyk świetnie komponuje się z Merlotem, Pinot Noir i winem różowym. Chociaż ryby są często łączone z białym winem, "mięsniejsze" ryby, takie jak tuńczyk, mogą absolutnie pasować do czerwonego wina. Różowe będzie również ładnie sparować, szczególnie jeśli twój tunan jest przygotowany ze składników lepiej pasujących do białego wina. Jednym z win, które można spróbować jest pochodzenie winnic Napa Valley Merlot. MA 4,2 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 34 dolarów.