Stek z sosem z sera pleśniowego

Stek z sosem z sera pleśniowego
Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i pierwotny przepis ma 32 kalorie, 4G białka, oraz 1g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 30. Na 34 grosze za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka brandy, pietruszka, szary Poupon kraj musztarda dijon, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Jest idealny do valentin day. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 22%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Ser Pleśniowy Brandowany, Stek z Rib Eye z sosem z cebulowego sera pleśniowego, oraz Stek Z Sosem Sherry Z Sera Pleśniowego dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Patelnia ciepła na dużym ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
2
Dodaj stek; gotuj od 4 do 5 min. z każdej strony lub do średniej doneness (160F).
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Steków Z Antrykotu O Wadze 8 Uncji6 Steków Z Antrykotu O Wadze 8 Uncji
3
Usuń stek z patelni, zastrzegając kapie na patelni; pokrycie stek, aby utrzymać ciepło.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Steków Z Antrykotu O Wadze 8 Uncji6 Steków Z Antrykotu O Wadze 8 Uncji
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
4
Dodaj brandy do mięsa kapie na patelni; gotować do deglaze patelni, stale mieszając, aby usunąć rumiane kawałki z dna patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szczypty Zmielonych Goździków2 Szczypty Zmielonych Goździków
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
5
Dodać bulion wołowy; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień do średnio-niskiego; gotować 3 do 5 min. lub do momentu, aż mieszanina bulionu zostanie nieznacznie zmniejszona, stale mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kawałki Warzyw Wielkości KęsaKawałki Warzyw Wielkości Kęsa
1-1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka1-1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka
6
Dodać ser, śmietanę i musztardę; dobrze wymieszać. Gotować, aż ser całkowicie stopi się i dobrze wymieszać mieszaninę, często mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Kromki Tostu Teksańskiego Lub Innego Białego Pieczywa, Tostowane4 Kromki Tostu Teksańskiego Lub Innego Białego Pieczywa, Tostowane
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
Pomidory Słoneczne NiePomidory Słoneczne Nie
7
Pokrój stek na cztery kawałki; umieść po jednym kawałku na każdym z czterech talerzy. Wierzch równomiernie polać sosem serowym; posypać natką pietruszki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos SerowySos Serowy
1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe
6 Steków Z Antrykotu O Wadze 8 Uncji6 Steków Z Antrykotu O Wadze 8 Uncji

Polecane wino: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Merlot, Cabernet Sauvignon i Pinot Noir są doskonałym wyborem do steków. W końcu wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, szczuplejsze steki dobrze komponują się z lekkimi lub średnimi czerwonymi, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze steki poradzą sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. Jednym winem, którego możesz spróbować, Jest Wild & Wilder Ekshibicjonista Merlot. Ma 4,3 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 19 dolarów.
Dziki I Dziki Ekshibicjonista Merlot
Dziki I Dziki Ekshibicjonista Merlot
Ekshibicjonista jest pełen bogatych śliwek i damson owoców na nosie. Zastosowany dąb jest dyskretny na podniebieniu, w którym dominują bogate smaki czerwonych jagód, a jednocześnie prezentują subtelne, ziemiste niuanse. Wino jest eleganckie i jedwabiste z długim finiszem.
TrudnośćTwardy
Gotowe W30 m.
Porcje30
Ocena Zdrowia2
Magazyn