Stek z sosem Chimichurri (Carne con Chimichurri)

Stek z sosem Chimichurri (Carne con Chimichurri)
Przepis stek z sosem Chimichurri (Carne con Chimichurri) jest gotowy w około 45 minut i zdecydowanie jest super jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny opcja dla miłośników południowoamerykańskiej żywności. Ten przepis służy 6. Na 2,87 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 229 kalorii, 25g białka, oraz 13g tłuszczu. 318 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Sprawdza się jako raczej tanie danie główne dla valentin day. Mieszanka pieprzu, soli i pieprzu, sok z limonki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 97%. Ten wynik jest doskonały. Spróbuj Stek argentyński z sosem pietruszkowym: Carne y Chimichurri, Bistec Argentino al Chimichurri (stek z sosem Chimichurri), oraz Najlepsze Chimichurri: Chimichurri marynata & SOS stek dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieść wszystkie składniki chimichurri w robocie kuchennym i proces do gładkiej.
Składniki, których będziesz potrzebować
ChimichurriChimichurri
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(takie Jak Marie Biscuits)(takie Jak Marie Biscuits)
1
Wyjmij stek z worka marynaty i usuń jak najwięcej marynaty. Wyrzucić pozostałą marynatę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Potrójne, PrzyciętePotrójne, Przycięte
Podwójnie Cięty Stek Z Kością Z żeberka (o Grubości Około 2 1/2 Cala; Około 2 1/2 Funta), Pozbawiony Nadmiaru TłuszczuPodwójnie Cięty Stek Z Kością Z żeberka (o Grubości Około 2 1/2 Cala; Około 2 1/2 Funta), Pozbawiony Nadmiaru Tłuszczu
2
Umieść stek na rozgrzanym grillu i gotuj 5 minut z każdej strony dla średniej doneness lub gotować do pożądanego stopnia doneness.
Składniki, których będziesz potrzebować
Podwójnie Cięty Stek Z Kością Z żeberka (o Grubości Około 2 1/2 Cala; Około 2 1/2 Funta), Pozbawiony Nadmiaru TłuszczuPodwójnie Cięty Stek Z Kością Z żeberka (o Grubości Około 2 1/2 Cala; Około 2 1/2 Funta), Pozbawiony Nadmiaru Tłuszczu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
3
Wyjmij z grilla i pozostaw stek na 10 minut. Stek pokroić na ziarno i polać sosem chimichurri.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gruszki Azjatyckie, Każda, UmyteGruszki Azjatyckie, Każda, Umyte
Podwójnie Cięty Stek Z Kością Z żeberka (o Grubości Około 2 1/2 Cala; Około 2 1/2 Funta), Pozbawiony Nadmiaru TłuszczuPodwójnie Cięty Stek Z Kością Z żeberka (o Grubości Około 2 1/2 Cala; Około 2 1/2 Funta), Pozbawiony Nadmiaru Tłuszczu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne

Polecane wino: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Merlot, Cabernet Sauvignon i Pinot Noir są doskonałym wyborem do steków. W końcu wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, szczuplejsze steki dobrze komponują się z lekkimi lub średnimi czerwonymi, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze steki poradzą sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. Jednym z win, które można spróbować jest La Jota Howell Mountain Merlot. MA 4,2 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 99 dolarów.
La Jota Howell Mountain Merlot
La Jota Howell Mountain Merlot
#37 Wine Spectator Top 100 2019 La Jota Merlot 2016 obejmuje wszystko, co jest górskie Merlot ze strukturą, którą można rozkoszować. Nuty espresso, gorzkiej czekolady i tostów następują po dojrzałej jeżynie, mineralności i wadze na podniebieniu.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia50
Magazyn