Stek z Salisbury
Jeśli chcesz dodać więcej przepisów bezmlecznych do swojego pudełka z przepisami, stek z Salisbury może być przepisem, który powinieneś wypróbować. Jedna porcja tego dania zawiera około 26 g białka , 28 g tłuszczu i łącznie 446 kalorii . Za 1,68 USD za porcję ten przepis pokrywa 17% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6 osobom. 3211 osób przygotowało ten przepis i zrobi go ponownie. Świetnie sprawdza się jako danie główne. Udaj się do sklepu i kup cebulę, jajko, mąkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić je dzisiaj. Jest dostarczany przez Allrecipes. Będzie hitem na Twojej walentynkowej imprezie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut . Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy, że ten przepis zasługuje na łyżkową ocenę 87% . Ten wynik jest niesamowity. Jeśli podoba Ci się ten przepis, mogą Ci się spodobać również takie przepisy, jak stek Salisbury , stek Salisbury i stek Salisbury .
Instrukcje
W dużej misce wymieszaj 1/3 szklanki skondensowanej francuskiej zupy cebulowej z mieloną wołowiną, bułką tartą, jajkiem, solą i czarnym pieprzem. Uformuj 6 owalnych kotletów.
Na dużej patelni, na średnim ogniu, zrumienić obie strony kotletów.
W małej misce wymieszaj mąkę i pozostałą zupę, aż będzie gładka.
Wymieszaj ketchup, wodę, sos Worcestershire i musztardę w proszku.
Wlać mięso na patelnię. Przykryj, gotuj przez 20 minut, od czasu do czasu mieszając.