Stek Z Pomidorami Na Patelni I Pikantną Zieloną Fasolką

Stek Z Pomidorami Na Patelni I Pikantną Zieloną Fasolką
Stek z pomidorami na patelni i pikantną fasolką szparagową może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis służy 4 i kosztuje 6,42 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 416 kalorii, 27g białka, oraz 27 g tłuszczu. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 30 mówi, że trafił w sedno. To będzie hit w Twoim valentin day wydarzenie. Mieszanka pieprzu, steki strip, liście oregano i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 95% to danie jest super. Spróbuj Patelnia Zielona Fasola, Pomidory & Boczek, Patelnia Zielona Fasola, Pomidory & Boczek, oraz Grillowany stek z fasolką szparagową, pomidorami i sosem Chimichurri dla podobnych receptur.

Polecane wino: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Steki można łączyć z Merlotem, Cabernet Sauvignon i Pinot Noir. W końcu wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, szczuplejsze steki dobrze komponują się z lekkimi lub średnimi czerwonymi, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze steki poradzą sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. Jedno wino, którego możesz spróbować to Robert Mondavi Napa Merlot. Ma 4 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 30 dolarów.
Robert Mondavi Napa Merlot
Robert Mondavi Napa Merlot
Wielowymiarowe smaki wina pochodzą z winogron uprawianych w wyraźnie różnych terroirs Napa Valley, w tym dzielnic Carneros, Stags Leap i Oakville. Tradycyjne techniki, w tym rodzime drożdże, Rozszerzona maceracja, starzenie w beczkach z francuskiego dębu i butelkowanie bez filtracji, zwiększyły złożoność wina. To wino jest pyszne z wieloma przystawkami i serami. Jednym z naszych ulubionych dań jest pieczony indyk z farszem z grzybów i orzechów włoskich. Pieczona noga jagnięca, natarta pachnącymi ziołami i przyprawami, czy grillowany schab doskonale komponuje się z soczystymi smakami wina.
TrudnośćNormalny
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia63
Magazyn