Stek Z Papryką Wolnoopalającą
Slow-Cooker Pepper Steak może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 6 i kosztuje $3.19 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 490 kalorii, 30g białka, oraz 17g tłuszczu na porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz bulion wołowy, wodę, ryż i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać sos sojowy można śledzić to danie główne z Panna Cotta z sosem truskawkowo-Vin Santo jako deser. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla valentin day. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 7 godzin i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 68%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Slow-Cooker Easy Slow-Cooker Pot-Pieczony Stek, Wolno Gotowany Stek Z Pieprzem, oraz Stek Z Papryki Wolno Gotowany dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wołowinę pokroić na 6 porcji. Spray 12-calowa patelnia z natryskiem do gotowania; podgrzać na średnim ogniu. Gotować wołowinę na patelni o 8 protokół, obracając raz, aż brązowy.
W 3-do 4-quart powolnej kuchence, warstwa wołowiny, cebuli, czosnku i piernika. W małej misce wymieszać bulion i sos sojowy; zalać wołowiną.
Przykryć; gotować na małym ogniu ustawienie 7 do 9 godzin lub aż wołowina będzie miękka.
W małej misce wymieszaj skrobię kukurydzianą i wodę; stopniowo mieszaj do mieszaniny wołowiny. Wymieszać z papryką. Zwiększ ustawienie ciepła do wysokiej. Przykryć; gotować 10 do 12 minut lub aż lekko zgęstnieje. Wymieszać z pomidorami. Przykryć; gotować około 3 minut dłużej lub tylko do momentu, aż pomidory zostaną dokładnie podgrzane.
Polecane wino: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Merlot, Cabernet Sauvignon i Pinot Noir są doskonałym wyborem do steków. W końcu wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, szczuplejsze steki dobrze komponują się z lekkimi lub średnimi czerwonymi, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze steki poradzą sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. Raymond R Collection Merlot z 4.1 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 12 dolarów za butelkę.
![Raymond R Collection Merlot]()
Raymond R Collection Merlot
Merlot wypełnia usta gładkimi smakami wiśni, malin i śliwek wraz z nutami ziemi i przypraw w pysznym wykończeniu waniliowym. Pełny, ale przystępny, z dobrą równowagą kwasu i tanin. Połącz z czymkolwiek, od grillowanego łososia, polędwicy wieprzowej, kurczaka z grilla i żeberek po Tajskie czerwone curry lub Marokański tagine.