Stek Z Musztardy I Melasy

Stek Z Musztardy I Melasy
Need a jaskiniowiec, bezglutenowe, bezmleczne i pierwotne danie główne? Musztarda-Melasa flanka stek może być niesamowite przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.49 za porcję. Jedna porcja zawiera 209 kalorii, 25g białka, oraz 6G tłuszczu. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Mieszanka octu balsamicznego, pieprzu, soli i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. To będzie hit w Twoim valentin day wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 14 minut. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 67%. Podobne przepisy to Melasa Grillowany Stek Z Flanki, Grillowany stek z melasy z arbuzową salsą, oraz Stek z grilla z sosem sojowo-musztardowym.

Instrukcje

1
Połącz pierwsze 7 składników w dużej plastikowej torbie z zamkiem błyskawicznym; uszczelnij. Marynować w lodówce 30 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Torby ZiplocTorby Ziploc
2
Podgrzej brojlery.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
BrojlerBrojler
3
Wyjąć stek z worka, zastrzegając marynatę.
Składniki, których będziesz potrzebować
MarynataMarynata
StekStek
4
Umieść stek na patelni brojlerów pokrytej sprayem do gotowania; broil 5 minut z każdej strony lub do pożądanego stopnia doneness.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
StekStek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia BrojlerówPatelnia Brojlerów
5
Wyjąć stek z piekarnika; luźno przykryć folią.
Składniki, których będziesz potrzebować
StekStek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
PiekarnikPiekarnik
6
Podczas stek broils, miejsce zarezerwowane marynaty w małej patelni nonstick. Doprowadzić do wrzenia; gotować, aż zmniejszy się do 1/3 szklanki (około 6 minut), mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
MarynataMarynata
StekStek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
7
Pokroić stek ukośnie przez ziarno na plastry o grubości 1/4 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZiarnaZiarna
StekStek
8
Sos musztardowo-melasowy polać stekiem. Top z cebulą, w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
MelasaMelasa
MusztardaMusztarda
CebulaCebula
SOSSOS
StekStek

Polecane wino: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Stek świetnie komponuje się z Merlotem, Cabernet Sauvignon i Pinot Noir. W końcu wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, szczuplejsze steki dobrze komponują się z lekkimi lub średnimi czerwonymi, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze steki poradzą sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. Jedno wino można spróbować Beringer Howell Mountain Bancroft Ranch Merlot. MA 4,2 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 35 dolarów.
Beringer Howell Mountain Bancroft Ranch Merlot
Beringer Howell Mountain Bancroft Ranch Merlot
2006 Bancroft Ranch Merlot jest bogaty kolor granatu, i jest pełen smaków dojrzałych czarnych owoców, brązowych przypraw i odrobiną skórki pomarańczowej. Jego wyrafinowane taniny i głębia smaku sprawiają, że jest to jedno z najbardziej pamiętnych win Beringer z Howell Mountain.Mieszanka: 93% Merlot, 4% Cabernet Sauvignon i 3% Cabernet Franc
TrudnośćNormalny
Gotowe W14 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia20
Magazyn