Stek Z Kurczaka Smażony

Stek Z Kurczaka Smażony
Smażony stek z kurczaka może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 8. Na 3,32 zł za porcję, ten przepis okładki 47% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 52g białka, 64G tłuszczu, oraz w sumie 1081 kalorii. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Mieszanka cayenne, przyprawiona sól, olej canolan i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć olej canolan można śledzić to danie główne z Wiśniowo-Morelowe Obroty jako deser. To będzie hit w Twoim valentin day wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni południowej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 80%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Stek smażony z kurczakiem, Stek Z Kurczaka Smażony, oraz Stek Z Kurczaka Smażony.

Instrukcje

1
Zacznij od linii montażowej potraw na mięso: mleko zmieszane z jajkiem w jednym; mąka zmieszana z przyprawami w jednym; mięso w jednym; następnie miej jeden czysty talerz na końcu, aby otrzymać panierowane mięso.Przer. po jednym kawałku mięsa. Doprawić obie strony solą i pieprzem, a następnie zanurzyć w mieszaninie mleczno-jajecznej. Następnie umieść mięso na talerzu z przyprawionej mąki. Obróć się, aby dokładnie pokryć.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
1 1/2 Szklanki Mrożonego Groszku, Kukurydzy, Cebuli, Czerwonej Papryki I Czarnej Fasoli1 1/2 Szklanki Mrożonego Groszku, Kukurydzy, Cebuli, Czerwonej Papryki I Czarnej Fasoli
Wietnamskie Chipsy CynamonoweWietnamskie Chipsy Cynamonowe
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Ciasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo PokruszoneCiasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo Pokruszone
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
2
Włożyć mięso z powrotem do mieszanki mleczno-jajecznej, zmieniając się w warstwę.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Ciasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo PokruszoneCiasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo Pokruszone
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
3
Włóż z powrotem do mąki i obróć do płaszcza.(So: mokra mieszanka / sucha mieszanka/mokra mieszanka / sucha mieszanka.)
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki Mrożonego Groszku, Kukurydzy, Cebuli, Czerwonej Papryki I Czarnej Fasoli1 1/2 Szklanki Mrożonego Groszku, Kukurydzy, Cebuli, Czerwonej Papryki I Czarnej Fasoli
4
Na czystym talerzu umieścić panierowane mięso, następnie powtórzyć z pozostałym mięsem.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
5
Rozgrzać olej na dużej patelni na średnim ogniu. Wrzuć kilka posypek mąki, aby upewnić się, że jest wystarczająco gorąca. Gotować mięso, trzy kawałki na raz, aż krawędzie zaczną wyglądać złotobrązowe; około 2 do 2 1/2 minut z każdej strony.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomarańczowy I Pasta Z Barwnikiem SpożywczymPomarańczowy I Pasta Z Barwnikiem Spożywczym
1 1/2 Szklanki Mrożonego Groszku, Kukurydzy, Cebuli, Czerwonej Papryki I Czarnej Fasoli1 1/2 Szklanki Mrożonego Groszku, Kukurydzy, Cebuli, Czerwonej Papryki I Czarnej Fasoli
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
6
Wyjąć na wyłożoną ręcznikiem papierowym talerz i utrzymać ciepło. Powtarzaj, aż całe mięso zostanie ugotowane. SOS: po usmażeniu całego mięsa, wlać tłuszcz do żaroodpornej miski. Nie czyszcząc patelni, zwróć ją do pieca na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
8 Sztuk 1-uncjowych, Pojedynczo Pakowanych Paluszków Serowych8 Sztuk 1-uncjowych, Pojedynczo Pakowanych Paluszków Serowych
2 Puszki (14 Uncji) Fasoli Cannelloni, Odsączonej2 Puszki (14 Uncji) Fasoli Cannelloni, Odsączonej
Fiołki Polne (wraz Z łodygami), MyteFiołki Polne (wraz Z łodygami), Myte
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
7
Dodać 1/4 szklanki smaru z powrotem do patelni. Pozostawić do nagrzania smaru.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
8
Posypać 1/3 szklanki mąki równomiernie na tłuszczu. Za pomocą trzepaczki wymieszaj mąkę ze smarem, tworząc złotobrązową pastę. Przechowywać gotowanie, aż osiągnie głęboki złoty kolor brązowy. Jeśli pasta wydaje się bardziej tłusta niż pasta, posypać kolejną łyżką mąki i trzepaczką.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki Mrożonego Groszku, Kukurydzy, Cebuli, Czerwonej Papryki I Czarnej Fasoli1 1/2 Szklanki Mrożonego Groszku, Kukurydzy, Cebuli, Czerwonej Papryki I Czarnej Fasoli
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
9
Stale ubijając, wlać mleko. Gotować, aby zagęścić sos. Przygotuj się, aby dodać więcej mleka, jeśli stanie się zbyt gęsty.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki
Ciasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo PokruszoneCiasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo Pokruszone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
10
Dodać sól i pieprz i gotować przez 5 do 10 minut, aż sos będzie gładki i gęsty. Pamiętaj, aby spróbować, aby upewnić się, że sos jest wystarczająco przyprawione.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki
11
Podawać mięso obok dużej strony puree ziemniaczanego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Tuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I CebuląTuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I Cebulą
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
12
Polej sosem cały syf!Obrać i pokroić ziemniaki na kawałki, które są na ogół tej samej wielkości. Przynieś duży garnek z wodą na wolnym ogniu i dodaj ziemniaki. Doprowadzić do wrzenia i gotować przez 30 do 35 minut. Kiedy są gotowane, widelec powinien łatwo wsunąć się do ziemniaków bez oporu, a ziemniaki powinny prawie, ale nie całkowicie, rozpadać się.
Składniki, których będziesz potrzebować
Tuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I CebuląTuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I Cebulą
6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki
1 łyżeczka Mieszanki Przypraw Sazon1 łyżeczka Mieszanki Przypraw Sazon
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
13
Odcedzić ziemniaki w dużym durszlaku. Gdy ziemniaki zakończą opróżnianie, włóż je z powrotem do suchego garnka i połóż garnek na piecu. Rozgnieść ziemniaki na małym ogniu, umożliwiając ucieczkę całej pary, przed dodaniem wszystkich innych składników.Wyłącz kuchenkę i dodaj 1 ½ patyczków masła, 8-uncji Pakiet Serek i około ½ szklanki pół na pół. Mash, mash, mash! Następnie dodać około ½ łyżeczki soli przyprawowej Lawry i ½ łyżeczki czarnego pieprzu.Dobrze wymieszać i umieścić w średniej wielkości naczyniu do pieczenia. Wrzucić kilka klepnięć masła na wierzch ziemniaków i umieścić je w 350-stopniowym piekarniku i podgrzewać, aż masło się stopi i ziemniaki są rozgrzane. Uwaga: przygotowując to danie dzień lub dwa wcześniej, wyjmij je z lodówki około 2 do 3 godzin przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Paluszki Mięsne O Smaku Pepperoni), Pokrojone Na Kawałki Wielkości KęsaPaluszki Mięsne O Smaku Pepperoni), Pokrojone Na Kawałki Wielkości Kęsa
Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)
Teraz I Później CukierkiTeraz I Później Cukierki
Tuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I CebuląTuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I Cebulą
6 Ząbków Czosnku, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki6 Ząbków Czosnku, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Plastrów Galaretki żurawinowej6 Plastrów Galaretki żurawinowej
4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę
Uda I Nogi Z KurczakaUda I Nogi Z Kurczaka
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
14
Piec w 350-stopniowym piekarniku przez około 20 do 30 minut lub do czasu rozgrzania.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Uda I Nogi Z KurczakaUda I Nogi Z Kurczaka

Polecane wino: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Merlot, Cabernet Sauvignon i Pinot Noir są doskonałym wyborem do steków. W końcu wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, szczuplejsze steki dobrze komponują się z lekkimi lub średnimi czerwonymi, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze steki poradzą sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. The Anthem Estate Merlot Mt. Wino Veeder Napa Valley z 5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 99 dolarów za butelkę.
Anthem Estate Merlot Mt. Wino Veeder Napa Valley
Anthem Estate Merlot Mt. Wino Veeder Napa Valley
Czarna wiśnia, przyprawa, bogaty
TrudnośćTwardy
Gotowe W40 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia50
Magazyn