Stek z grilla i stosy Portabella

Stek z grilla i stosy Portabella
Grillowany stek i stosy Portabella mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 476 kalorii, 53g białka, oraz 24g tłuszczu. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 4 i kosztuje 8,31 zł / porcja. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz oliwę z oliwek, tapenadę z oliwek, pietruszkę z płaskim liściem i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 85%. Ten wynik jest doskonały. Podobne przepisy to Stosy Portabella, Stek z grilla i stosy Portobello, oraz Azjatycka marynowana Portabella " stek.

Instrukcje

1
Rozgrzać grill do średniej (350 do 450). W średniej misce, ubić razem olej, ocet, soja, i pieprz; przenieść 1/4 szklanki do małej miseczki.
Składniki, których będziesz potrzebować
OcetOcet
PieprzPieprz
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
TrzepaczkaTrzepaczka
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
Tapenadę i natkę pietruszki ubić w średniej misce dressingu; odstawić na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Uncji Kupionego W Sklepie Ciasta Na Pizzę Lub 2 Krążki Ciasta12 Uncji Kupionego W Sklepie Ciasta Na Pizzę Lub 2 Krążki Ciasta
Pietruszka-naćPietruszka-nać
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
3
Steki Brush, grzyby, i papryka z 1/4 cup dressing.
Składniki, których będziesz potrzebować
PaprykaPapryka
GrzybyGrzyby
StekStek
4
Steki Grill, grzyby, pieprz, i cebula z pokrywką w dół, obracając raz, aż grill znaki pojawiają się na papryce i cebuli, grzyby są miękkie, i stek odbywa się tak, jak lubisz, 8 do 15 minut łącznie dla warzyw i mięsa średnio rzadkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
GrzybyGrzyby
PieprzPieprz
StekStek
CebulaCebula
MięsoMięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
5
Ułóż grzyby, ścięte bokiem do góry, na talerzu. Top każdy z rukolą, następnie stek, kawałek pieprzu, i plaster cebuli.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rukiew WodnaRukiew Wodna
GrzybyGrzyby
PieprzPieprz
CebulaCebula
StekStek
6
Mżawka z zastrzeżonym sosem tapenade.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Uncji Kupionego W Sklepie Ciasta Na Pizzę Lub 2 Krążki Ciasta12 Uncji Kupionego W Sklepie Ciasta Na Pizzę Lub 2 Krążki Ciasta

Polecane wino: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Stek w menu? Spróbuj sparować z Merlotem, Cabernet Sauvignon i Pinot Noir. W końcu wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, szczuplejsze steki dobrze komponują się z lekkimi lub średnimi czerwonymi, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze steki poradzą sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. Jedno wino, którego możesz spróbować to dwie winorośle Columbia Valley Merlot. MA 4,2 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 7 dolarów.
Two Vines Columbia Valley Merlot
Two Vines Columbia Valley Merlot
To owocowe wino jest definiowane przez aromaty i smaki malin i czarnych jagód. Ekspresje kawy i kakao ramują środkowe podniebienie, a pikantne, aksamitne wykończenie.
TrudnośćŚredni
Gotowe W35 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia79
Magazyn