Stek Z Flanki Marynowany W Ziołach
Stek marynowany w ziołach jest jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis z 6 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 29g białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 279 kalorii. Na $2.79 za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Działa dobrze jako niedrogie danie główne dla valentin day. Udaj się do sklepu i odebrać cebulę, bazylia, pieprz, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 77%. Podobne przepisy to Stek Marynowany Pomidorowo-Ziołowy, Grillowany Stek Marynowany Ziołowo, oraz Tajski marynowany stek i sałatka ziołowa.
Instrukcje
Umieść pierwsze 8 składników w 2-gal. plastikowa torba na zamek błyskawiczny i torba do łączenia.
Dodaj stek; uszczelnić worek i schłodzić 30 minut do 1 godziny i 30 minut.
Wyjąć stek z marynaty, odrzucając marynatę.
Rozgrzej grill do 400 do 450 (wysoka) ciepła. Stek z grilla, przykryty pokrywką z grilla, po 9 minut z każdej strony lub w pożądanym stopniu.
Wyjąć z grilla; wycisnąć sok z cytryny na stek.
Pokroić na cienkie plasterki.
Piersi z kurczaka marynowane w ziołach: substytut 1 3/4 lb. piersi kurczaka ze skórą i bez kości na stek z flanki. Postępuj zgodnie z przepisem, grillowanie kurczaka 7 minut z każdej strony lub do momentu zakończenia. Przygotowanie: 15 min., Chłód: 30 min., Grill: 14 min.