Stek w stylu nowojorskim z Saute grzybowym może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 171 kalorii, 21g białka, oraz 3G tłuszczu na porcję. Na 2,14 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Nie Wiele osób zrobiło ten przepis, a 2 powiedziałoby, że trafiło w sedno. To będzie hit w Twoim valentin day wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Udaj się do sklepu i odbierz stek z polędwicy wołowej, pieczarki, czosnek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 67%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Stek w stylu nowojorskim z Saute grzybowym, New York Strip Steak z sosem grzybowym z czerwonego wina, oraz Grillowany New York Strip Steak z sosem do steków z piwa i melasy dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Stek umieścić w płytkim naczyniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Podwójnie Cięty Stek Z Kością Z żeberka (o Grubości Około 2 1/2 Cala; Około 2 1/2 Funta), Pozbawiony Nadmiaru Tłuszczu
2
Wlać 1/2 szklanki marynaty na stek; włączyć równomiernie płaszcz obie strony steku. Przechowywać w lodówce 30 min. marynować, obracając się od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Potrójne, Przycięte
Podwójnie Cięty Stek Z Kością Z żeberka (o Grubości Około 2 1/2 Cala; Około 2 1/2 Funta), Pozbawiony Nadmiaru Tłuszczu
3
Rozgrzać grill na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, Julienne
4
Wyjąć stek z marynaty; wyrzucić marynatę. Grillowany stek 13 do 16 min. dla średnio rzadkich do średnich doneness, obracając okazjonalnie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Potrójne, Przycięte
Podwójnie Cięty Stek Z Kością Z żeberka (o Grubości Około 2 1/2 Cala; Około 2 1/2 Funta), Pozbawiony Nadmiaru Tłuszczu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, Julienne
5
Wyjąć stek z grilla; przykryć, aby utrzymać ciepło.
Składniki, których będziesz potrzebować
Podwójnie Cięty Stek Z Kością Z żeberka (o Grubości Około 2 1/2 Cala; Około 2 1/2 Funta), Pozbawiony Nadmiaru Tłuszczu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, Julienne
6
Gotować i wymieszać grzyby, cebulę i czosnek na dużej patelni na średnim ogniu 5 min. Wymieszać z pozostałą marynatą; dusić na małym ogniu 5 min.
Merlot, Cabernet Sauvignon i Pinot Noir są doskonałym wyborem do steków. W końcu wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, szczuplejsze steki dobrze komponują się z lekkimi lub średnimi czerwonymi, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze steki poradzą sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. Prowincja Peju Merlot z oceną 4.5 z 5 wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 38 dolarów za butelkę.