Stek w spódnicy z fasolką, kukurydzą i Pesto
Need a bezglutenowe i bezmleczne danie główne? Spódnica stek z Haricots Verts, kukurydza, i Pesto może być niesamowity przepis, aby spróbować. Na 4,87 zł / porcja, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 41g białka, 30 g tłuszczu, oraz w sumie 473 kalorie. Jest idealny do valentin day. Ten przepis od Epicurious ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz oliwę z oliwek, fasolki, kukurydzę do uszu i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 65%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Makaron Ze Szpinakowym Pesto I Fasolką, Sałatka ziemniaczana Pesto z pomidorami i fasolką, oraz Sałatka Haricots Verts dla podobnych receptur.
Instrukcje
Stek osuszyć i pokroić na 4 kawałki, a następnie posypać solą i pieprzem.
Rozgrzać 1/2 łyżka oleju w 12-calowej patelni ciężkiej na umiarkowanie wysokim ogniu do gorąca, ale nie palenie, następnie smażyć kukurydzę, mieszając, aż dopiero zacznie brązowieć, 1 do 2 protokół.
Przełożyć do dużej miski.
Dodaj pozostałą łyżkę oleju do patelni i smażyć steki, partiami, jeśli to konieczne, obracając się raz, 3 do 5 minut na partię dla cienkich kawałków i 5 do 7 minut na partię dla grubszych kawałków (dla średnio rzadkich).
Przełożyć steki na deskę do krojenia i odstawić na 5 minut przed krojeniem.
Podczas odpoczynku steki, gotować fasolki werty w dużym garnku z dobrze osolonej wrzącej wody, odkryte, aż po prostu miękkie, o 4 protokół, i dobrze spuścić w durszlaku.
Dodaj fasolę do kukurydzy, a następnie dodaj pesto, mieszając, aby płaszcz.
Podawać kukurydzę i fasolę z pokrojonym stekiem.
Polecane wino: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Merlot, Cabernet Sauvignon i Pinot Noir są doskonałym wyborem do steków. W końcu wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, szczuplejsze steki dobrze komponują się z lekkimi lub średnimi czerwonymi, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze steki poradzą sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. Winnice proweniencji Napa Valley Merlot z oceną 4.2 z 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 34 dolarów za butelkę.
![Pochodzenie Winnice Napa Valley Merlot]()
Pochodzenie Winnice Napa Valley Merlot
Nasz Merlot 2006 nie jest nieśmiały, z głębokim, ciemnym odcieniem granatu i bogatymi aromatami bogatej czernicherry, cassis i goździki. Przystępne, zintegrowane taniny ramują obfite ciemne owocesmaki i okryć podniebienie miękkim aksamitem. Długie, owocowe wykończenie, splecione jesiennymi przyprawami,kończy się żywym żurawinowym zingiem. "To bardzo eleganckie wino ze wspaniałego rocznika. Weźto, Miles!"śmieje się winiarz Tom Rinaldi, nawiązując do filmu bokiem.