Stek T-Bone z sosem Boczkowo-grzybowym
Ten przepis sprawia, że 2 porcje z 346 kalorii, 11g białka, oraz 22g tłuszczu każdy. Na 2,57 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz Oskara Mayera Bacona, a. 1. oryginalny sos, brązowy cukier i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. valentin day będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 26 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 32%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Stek T-Bone Z Sosem Boczkowo-Grzybowym, SOS redukcyjny z grzybami Pinot Noir z grillowanym stekiem T-Bone #SundaySupper, oraz Stek Caesar T-Bone z sosem Stout Pan.
Instrukcje
Rozgrzać grill na średnim ogniu.
Steki z grilla 7 do 8 min. z każdej strony lub do średniej doneness (160F).
Tymczasem, gotować boczek na dużej patelni, aż chrupiące.
Usuń boczek z patelni; odcedzić na ręcznikach papierowych. Wyrzucić kapiele z patelni.
Dodać grzyby do patelni; gotować 5 min., mieszając od czasu do czasu. Wymieszać z boczkiem, sosem stekowym, sherry i cukrem. Doprowadzić do wrzenia; dusić na średnim ogniu 5 min., mieszając od czasu do czasu.
Steki podawać z sosem pieczarkowym.