Stek szwajcarski z Indiany
Jeśli masz około 1 godziny i 35 minut do spędzenia w kuchni, Indiana Swiss Steak może być niesamowitym przepisem bez nabiału do wypróbowania. To danie główne ma 362 kalorie , 33 g białka i 7 g tłuszczu na porcję. Ten przepis jest dla 6 osób. Za 1,25 USD za porcję ten przepis pokrywa 24% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z Taste of Home wymaga cebuli, soli, wody i ketchupu. Ten przepis podoba się 1 smakoszom i kucharzom. Walentynki będą jeszcze bardziej wyjątkowe z tym przepisem. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis otrzymuje ocenę Spoonacular wynoszącą 67% , co jest solidne. Wypróbuj Chłodzoną szwajcarską owsiankę , Grillowaną szynkę i szwajcarską kanapkę i Szynkę i szwajcarską panini z pieczarkami i jarmużem, aby uzyskać podobne przepisy.
Instrukcje
W dużym, zamykanym worku foliowym wymieszaj mąkę, sól i pieprz.
Dodaj wołowinę, kilka kawałków na raz, i potrząśnij, aby pokryć. Na dużej patelni zrumień wołowinę na oleju.
Wymieszaj cebulę, marchewkę, wodę, seler, zieloną paprykę, ketchup, sos pikantny i ocet; zalej wołowinę. Doprowadź do wrzenia. Zmniejsz ogień; przykryj i gotuj na wolnym ogniu przez 60-75 minut lub do momentu, aż wołowina będzie miękka.