Stek Salisbury z pieczarkami

Stek Salisbury z pieczarkami
Stek Salisbury z pieczarkami może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 1,91 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 29g białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 258 kalorii. Ten przepis służy 4. Przepis ten zachwycił 1422 osoby. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Udaj się do sklepu i odbierz bulion wołowy, wodę, grzyby i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć jajko można śledzić to danie główne z Ciasto czekoladowo-pomidorowe Rose Levy Beranbaum z tajemniczym Ganache jako deser. Jest idealny do valentin day. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 40 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 75%, co jest całkiem dobre. Spróbuj Stek Salisbury Z Pieczarkami, Stek Salisbury, oraz Stek Salisbury dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połączyć mieloną wołowinę, bułkę tartą, posiekaną cebulę, jajko, sól i czarny pieprz w misce, aż równomiernie wymieszać. Kształt mieszanki wołowiny na 4 paszteciki, o grubości 3/4 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz CzarnyPieprz Czarny
Bułka TartaBułka Tarta
Mielona WołowinaMielona Wołowina
CebulaCebula
WołowinaWołowina
SólSól
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Smaż paszteciki na dużej patelni na średnim ogniu, aż rumiane z obu stron, o 10 protokół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Dodać bulion wołowy, cebulę i grzyby; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień do niskiej, przykryć, i gotować na wolnym ogniu, aż paszteciki nie są już różowe w środku, o 10 minut więcej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bulion WołowyBulion Wołowy
GrzybyGrzyby
CebulaCebula
4
Przenieść paszteciki na talerz i zachować ciepło.
5
Doprowadzić mieszankę cebuli do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
CebulaCebula
6
Wymieszać skrobię kukurydzianą i wodę w małej misce; wymieszać z mieszanką cebuli. Gotować i mieszać, aż sos cebulowy zgęstnieje, o 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skrobia KukurydzianaSkrobia Kukurydziana
SOSSOS
CebulaCebula
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
7
Polać paszteciki do podania.
TrudnośćŚredni
Gotowe W40 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia12
Magazyn