Stek Salisbury z pieczarkami
Stek Salisbury z pieczarkami może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 1,91 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 29g białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 258 kalorii. Ten przepis służy 4. Przepis ten zachwycił 1422 osoby. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Udaj się do sklepu i odbierz bulion wołowy, wodę, grzyby i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć jajko można śledzić to danie główne z Ciasto czekoladowo-pomidorowe Rose Levy Beranbaum z tajemniczym Ganache jako deser. Jest idealny do valentin day. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 40 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 75%, co jest całkiem dobre. Spróbuj Stek Salisbury Z Pieczarkami, Stek Salisbury, oraz Stek Salisbury dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połączyć mieloną wołowinę, bułkę tartą, posiekaną cebulę, jajko, sól i czarny pieprz w misce, aż równomiernie wymieszać. Kształt mieszanki wołowiny na 4 paszteciki, o grubości 3/4 cala.
Smaż paszteciki na dużej patelni na średnim ogniu, aż rumiane z obu stron, o 10 protokół.
Dodać bulion wołowy, cebulę i grzyby; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień do niskiej, przykryć, i gotować na wolnym ogniu, aż paszteciki nie są już różowe w środku, o 10 minut więcej.
Przenieść paszteciki na talerz i zachować ciepło.
Doprowadzić mieszankę cebuli do wrzenia.
Wymieszać skrobię kukurydzianą i wodę w małej misce; wymieszać z mieszanką cebuli. Gotować i mieszać, aż sos cebulowy zgęstnieje, o 1 minutę.
Polać paszteciki do podania.