Stek rozdrobniony z papryką, cebulą i pomidorami (Ropa Vieja)
Przepis rozdrobniony stek z papryką, cebulą i pomidorami (Ropa Vieja) jest gotowy w około 3 godziny i 55 minut i zdecydowanie jest ogromnym bezglutenowe i bezmleczne opcja dla miłośników kuchni środkowoamerykańskiej. Jedna porcja zawiera 353 kalorie, 39g białka, oraz 16G tłuszczu. Na 3,62 zł za porcję, ten przepis okładki 28% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 16. Kilka osób naprawdę lubiło to danie główne. Udaj się do sklepu i odebrać szalotki, pietruszka płatki, cebula, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. 15 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. valentin day będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 83%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Duszona wołowina, papryka i cebula: Ropa Vieja, Rozdrobniona wołowina w sosie kreolskim (Ropa Vieja), oraz Pulled Flank stek w sosie z czerwonego wina (Ropa Viejan o Carne Ripiada) dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Pokrój stek z boku na duże kawałki i umieść je w dużej misce. W małej misce, połączyć adobo i sos Worcestershire do pasty. Wcierać pastę w mięso, dodać piwo i pozostawić do marynowania przez 15 minut w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Marynowana Fasolka Szparagowa
Stek Z Flanki
1/2 Funta Posiekanego Plamiaka
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Przenieść mięso, a także marynatę do dużego garnka i doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu. Zmniejszyć ogień do niskiej, przykryć, i gotować na wolnym ogniu, aż mięso będzie miękkie, o 3 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duża Słodka Cebula, Pokrojona W Poprzek Na Plasterki O Grubości 3/4 Cala
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina Wieprzowa
3
Wyjąć mięso z garnka i zarezerwować płyn do gotowania. Używając 2 widelców, rozdrobnić mięso i odstawić na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina Wieprzowa
4
Rozgrzać olej w dużej głębokiej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
5
Dodaj cebulę, papryka,szalotki, i pomidory i gotować, aż będą miękkie, 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filiżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z Indyka
2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane
Oliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo Posiekane
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
6
Dodaj pastę pomidorową i mięso na patelnię wraz z 2 szklankami płynu do gotowania reserved. Przykryć i dusić, aż soki gotować w dół, o 15 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Stek w menu? Spróbuj sparować z Merlotem, Cabernet Sauvignon i Pinot Noir. W końcu wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, szczuplejsze steki dobrze komponują się z lekkimi lub średnimi czerwonymi, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze steki poradzą sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. Matanzas Creek Alexander Valley Merlot z 4.3 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 28 dolarów za butelkę.